Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Body, Mind & Soul

Body, Mind & Soul

Sunt un mare susținător al faptului că fitness-ul nu este doar o activitate fizică.

Ca să demonstrez acest lucru, vă voi da un exemplu: sunt sigur că majoritatea dintre noi cunoaștem cel puțin o persoană care merge la sală de luni sau poate ani de zile și cu toate acestea nu are un corp estetic.

Dacă vă regăsiți în ce am spus anterior, este clar că dacă vrem să trecem la următorul nivel, trebuie să luăm în calcul și partea mentală și chiar mai mult.

De ce body, mind & soul?

Există o parte fizică evidentă: mergem la sală și depunem efort fizic.
Însă mentalitatea este cea care face ca tot efortul dinăuntrul și dinafara sălii să dea rezultate, ea având directă legătură cu disciplina, optimismul și dezvoltarea noastră din punct de vedere al încrederii și respectului de sine.
Sufletul este de fapt partea emoțională care le susține pe cele din urmă, făcându-le mai stabile.

Vă voi povesti felul în care a început călătoria aceasta a fitness-ului pentru mine:

Pe vremea când eram la liceu, un coleg m-a luat cu el la sală. Niciunul dintre noi nu avea experiență în domeniu, însă am avut oportunitatea de a întâlni o persoană care făcea bodybuilding de multă vreme și ne mai arăta câte un exercițiu.

Am avut noroc, sincer. Am fost împins de la spate să fac ceea ce aveam nevoie.
Spun asta pentru că nu eram mulțumit de mine și cu toate acestea, nu făceam nimic. Foarte des mă uitam în oglindă și visam, ca orice începător, la piept și brațe mai mari :)))). Eram slab mă… slab rău. Am vreo două poze de pe-atunci:

 

Cred că în pozele de mai sus aveam vreo 5-7 luni de mers la sală. Aici eram “făcut”.
Ce-mi amintesc clar este cum stăteam și visam cu ochii deschiși la un corp estetic și cum mă întrebam, uitându-mă la alții, “oare aș putea eu cumva să arăt așa?”.
Mi se părea atât de greu de realizat pentru mine… nici acum nu înțeleg de ce nu aveam încrederea că pot. Asociam persoanele cu un corp bine lucrat cu persoanele norocoase, persoane născute cu un dar aparte 🙂 e comic când îmi amintesc.
Oricine poate! absolut oricine.

Dar fiind dintotdeauna slab, aveam impresia că așa e normal pentru mine. Asta era realitatea mea.

Revenind la subiect, am început să merg la sală. Prima dată am mers 8 luni de zile, cu o singură zi în care nu am reușit să ajung și apoi am făcut o pauză până la facultate. Chiar am fost motivat și am văzut primele schimbări, chiar dacă deloc impresionante.

Apoi am ajuns la facultate și timp de 4 ani de zile, ba mergeam o lună, două, ba făceam pauză una. După 4 ani de zile am ajuns să arăt astfel:

facultate

Unde vreau să ajung?

La ideea că a merge la sală nu este suficient. A merge și a încerca să tragi sau să împingi cât mai multă greutate pentru a-ți alimenta ego-ul nu este decât o activitate fizică, care, făcută fără o tehnică bine stabilită, poate duce doar la accidentări și la regresie. Am avut norocul de a nu mă accidenta, dar rezultatele obținute sunt cele pe care le vedeți în poza de mai sus.

Apoi am ajuns în punctul în care mă săturasem și voiam o schimbare. Era clar că fac ceva greșit. Și acela a fost punctul în care a intervenit mintea și mentalitatea în ajutorul meu. Am început să mă informez, să aflu că fără o alimentație corespunzătoare și consecvență nu reușești prea multe și că trebuie să îmi creez noi obiceiuri, o nouă disciplină. Momentul acela când ajungi să spui “gata! ajunge! până azi!” e un moment cu adevărat special și puternic.

Nu a trecut foarte mult și am început să văd cum totul începea să aibă sens, cum apar rezultatele. Nu am avut o alimentație bine pusă la punct, dar era una mai bună și de care mă țineam cât de mult puteam. Astfel am ajuns la o nouă transformare:

progres

Dezvotându-mi autodisciplina, răbdarea și baza de informații de la momentul respectiv, am început să văd imaginea de ansamblu, lucru ce a dus către dezvoltarea unei pasiuni. Începusem să devin fascinat de felul în care se leagă toate elementele și au o logică matematică, clară. Aici a fost punctul în care pasiunea, sufletul, entuziasmul, emoțiile, toate începeau să lege acțiunile mele și să ducă la un rezultat final de care să încep să fiu mulțumit.

Pot spune, cu lipsă de modestie, că am crescut. Și nu doar fizic.

Fitness-ul m-a format într-un mod de care sunt mândru și vreau să cresc în continuare, iar de data aceasta vreau să transmit și celorlalți din experiența mea și să reușesc să contribui la schimbarea lor în bine.

Nu luați exemplul meu ca perioadă de transformare. Eu am fost lent și dezinformat.

Tu poți alege calea mai eficientă.

Body, mind & soulCall Now Button