Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

8 Martie – o zi de fitness pentru minte

8 Martie – o zi de fitness pentru minte

Salutare!

Nu sunt un mare fan al zilelor speciale notate în calendar, însă pentru multe persoane au un efect benefic și chiar ajută în a ne bucura de viață mai mult. Atât timp cât acesta este efectul lor, e bine! să-i dăm ocazia să-și facă efectul!

Fiind un blog cu topicuri despre fitness, voi vorbi despre această zi prin prisma lui.
După cum am mai spus detaliat și în articolul “Body, Mind & Soul“, cred cu tărie că fitness-ul nu este nici pe departe doar o activitate fizică, ci o disciplină ce se manifestă pe toate cele 3 niveluri, fizic, mental și emoțional, și ne dezvoltă odată cu practicarea corectă a acestuia.

Astăzi vă încurajez să puneți mai mult accent pe partea mentală și emoțională.

Cum?

O mare parte din cei care practică acest stil de viață de ceva timp au simțit deja acest aspect: indiferent cât de mult au evoluat și cât de mare este schimbarea pe care au reușit să o facă, nu pot spune că sunt mulțumiți; și mă număr printre ei. Dacă ești începător și ai în minte o anumită imagine, o anumită condiție fizică pe care ți-o dorești, nu mai pierde vremea! apucă-te chiar astăzi, de 8 martie, și mergi către visul tău. Dar să știi că atunci când vei atinge punctul “perfect”, vei vedea cum vei vrea mai mult. Acesta nu este deloc un lucru rău. Ne ajută să progresăm, iar progresul este combustibilul perfect pentru fericire. Nu mai rămâne decât un singur lucru de făcut și anume, să ne bucurăm de proces, de călătorie, de fiecare moment în drumul spre rezultatul dorit. Azi e 8 martie și vreau să realizezi că ești într-o situație favorabilă. Ai tot ceea ce trebuie ca să poți face un pas înainte; bucură-te de șansa aceasta, de libertatea aceasta de care ai parte! fii recunoscătoare!

Fitness-ul, într-un final, nu este nimic altceva decât încă o unealtă de care ne folosim pentru a avea o viață mai bună și pentru a influența în mai bine viețile celor din jur. Așadar, să o folosim ca atare. Să o folosim ca să devenim mai buni, mai siguri pe noi, mai puternici, mai fericiți și să dăm mai departe celorlalți din ele ȘI să fim recunoscători pentru fiecare pas făcut și pentru fiecare realizare, chiar dacă încă nu suntem în punctul final.

Recunoștința, am aflat și simțit de curând, este unul din elementele care ne pot face viața cu adevărat deosebită și plină de sens. Astfel are un sens mult mai clar. Încercăm permanent să facem, dar uităm să fim.

Fii recunoscătoare că astăzi este ziua ta, este o zi în care toată lumea te privește cu mai multă căldură și cu starea necesară de a-ți dărui, indiferent de natura celor oferite.

La mulți ani!

403717754-woman-wallpapers

 Call Now Button