Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Abdomenul, aka 6 pack-ul, aka pătrățelele

Hello, hello!

Astăzi presimt că va fi un articol foarte scurt, dar esențial.

Dacă fetele vin la sală și vor să lucreze fesierii și picioarele, iar băieții vor brațe și piept, toată lumea vrea să aibă un six pack de care să se mândrească 🙂

Hai să facem lumină
Indiferent că ești băiat sau fată, cu siguranță ai deja abdomen. Suntem oameni și am fost născuți cu unul. Este adevărat că în funcție de genetic, în primul rând, și apoi de activitatea fizică de-a lungul timpului, unele persoane au un abdomen mai evidențiat decât altele. Acest lucru face ca nu toată lumea să pornească de la același nivel. Fair or not, deal with it!

Bun! am lămurit prima parte. Deci să ne bucurăm, nu trebuie să construim un set de “pătrățele”; îl avem! (yeeey!)

Unde este?

Cu toții știm unde se află abdomenul și totuși de ce nu îl vedem? păi, dacă aruncăm o privire și nu vedem six pack-ul, hai să vedem dacă nu cumva este acoperit cu un strat de grăsime. În majoritatea cazurilor despre asta este vorba 🙂

Deci avem un six pack doar că partea estetică este strict legată de nivelul de grăsime care îl acoperă. Bun!

Ce avem de făcut ca să îl scoatem mai mult în evidență?

Din punctul meu de vedere, există două soluții: una mai rapidă și una mai de durată, ambele fiind recomandate de aplicat.

 1. Să scăpăm de o parte din țesutul adipos de pe abdomen – soluția mai rapidă
  Cum nu există nicio metodă naturală de a scăpa de grăsimea de pe o anumită zonă a corpului, nu ne rămâne decât să facem ce este necesar pentru a scăpa de grăsimea de pe întreg corpul.
  În funcție de genetic, unele persoane vor fi predispuse la a pune sau la a scăpa mai ușor de grăsimea din anumite zone, dar ca proces complet, grăsimea se va pierde de peste tot.
  Cum facem asta? în primul rând prin alimentație. Nu degeaba se spune că abdomenul se face în bucătărie. Sportul ajută la consumarea suplimentară de energie, deci de calorii, rezultând la scădere în greutate mai accentuată, dar efectul major îl are alimentația.
  Înainte de a trece la soluția numărul 2, voi mai repeta o dată: alimentația! nu 1000 de abdomene pe zi.
 2. Să mărim masa musculară a abdomenului – soluția de durată
  Pentru a mări masa musculară a abdomenului este necesară o rutină de antrenament. Părerea mea este aceea că, pentru a crește masa musculară, abdomenul trebuie antrenat la fel ca toate celelalte grupe musculare: cu greutăți medii și mari, repetări controlate (8-20 repetări, în condițiile în care aceste repetări sunt executate cu maximul de efort). În orice caz, și acest proces de antrenare trebuie să fie urmat de o alimentație corespunzătoare, astfel încât să îi punem corpului la dispoziție nutrienții necesari pentru a construi masa musculară.
  După cum am spus, această soluție durează mai mult, dar este necesară pentru un abdomenul cu adevărat frumos.
  Masa musculară nu se formează chiar așa, într-o lună. La unele persoane pot apărea primele schimbări minore chiar și după o lună, e adevărat. Dar să ajungi la un nivel oau, e nevoie de dedicare pe termen lung. Din păcate, cu toții ne dorim schimbarea astăzi. Se pare că e nevoie de schimbare, dar prima dată de perspectivă și abia apoi de alimentație și sport :)Concluzia?
  Cele 1000 de abdomene pe zi nu ne vor face să pierdem grăsimea de pe burtă și nici să iasă un six pack la suprafață. Mai degrabă mai puține și mai eficiente, combinate cu o alimentație ca la carte.Dacă aveți nevoie de ajutor în a vă pune la dispoziție un plan de alimentație personalizat, aștept cu drag un mesaj de la voi aici.P.S. – “Six pack” este doar o denumire care se folosește foarte des pentru orice tip de abdomen “lucrat”, dar există mai multe tipuri de “pack-uri” (eight pack, ten pack), diferența făcând-o numărul de pătrățele, motivul fiind unul de genetic.

  Se  pare că nu a fost un articol atât de scurt :)))

  BOTTOM LINE:

   

   Call Now Button