Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Am slăbit doar un kilogram :)

Am slăbit doar un kilogram :)

Faptul că reușesc să ajut persoanele să ajungă într-o formă fizică mai bună este un lucru care mă bucură, dar cel mai satisfăcător lucru pentru mine este acela de a reuși să schimb perspectiva celor care doresc să progreseze.
Din punctul meu de vedere, acela este cel mai valoros beneficiu pe care îl pot aduce unei persoane.

Este total normal să ne dorim un rezultat în cel mai scurt timp posibil. Anormal ar fi invers. Dar această dorință de a avea rezultate mâine este una care pune foarte mult stres pe noi și care ne va duce la cel mai mic aparent eșec la frustrare, deprimare, descurajare.
Fă un exercițiu de imaginație: gândește-te că trebuie să slăbești 5 kilograme în următoarea lună. Nu este un rezultat foarte greu de obținut și totuși, dintr-o dată se simte presiunea unui astfel de obiectiv. Această presiune o punem singuri asupra noastră.
De partea cealalată există o altă abordare; cum ar suna dacă am gândi astfel: “gata, vreau să încep să ajung să arăt bine, să am abdomenul vizibil și forme frumoase. Îmi dau jumătate de an în care să învăț, să muncesc și să ajung la rezultatul pe care mi-l doresc și voi începe chiar de acum, de la următoarea masă pe care o voi pregăti”.
Parcă nu ne mai simțim presați, parcă ne îndreptăm către un rezultat sigur și parcă avem mai multă dorință de a începe și a ne bucura de acest proces.

“Da, dar jumătate de an… e mult!”
Eu zic așa: decât să treacă “mult” și să nu fac nimic din cauza asta, mai bine să treacă mult și să face ceva în fiecare zi.

Am auzit de mai multe ori afirmația “săptămâna asta am slăbit doar un kilogram”. Primul meu gând când citesc sau aud acest lucru este “Bravo!”.
Din punctul meu de vedere, un kilogram, chiar dacă nu este maximul pe care îl poți obține într-o săptămână, este un rezultat foarte bun și mai ales, este un progres clar.
Apropo de ce spuneam la început de articol, hai să încercăm să ne schimbăm perspectiva și să privim imaginea de ansamblu: 1 kilogram nu e cine știe ce mare realizare dacă e privit individual. Dar dacă ne gândim la “doar” 1 kilogram într-o săptămână, atunci avem doar 4 kilograme într-o lună, iar dacă ne apucăm de slăbit de astăzi, vom slăbi doar 10-12 kilograme până la vară.
Mmm? paaaarcă nu mai sună chiar atât de rău, nu?
Uite, chiar te rog, fă un exercițiu de imaginație: dacă îți dorești să slăbești, cum ar fi ca la începutul verii să ai 10 kilograme în minus? Câte kilograme ai avea? 🙂

Bill Gates spunea că majoritatea oamenilor supraestimează ce pot face într-un an și subestimează ce pot face în zece. Trebuie să știe el ceva…

Pe zi ce trece mi se conturează și mai mult în minte puterea răbdării. Nimic de valoare nu se întâmplă peste noapte, în schimb, cu răbdare, acțiune și creștere se pot realiza cele mai mari dorințe ale noastre. Iar partea cu adevărat frumoasă de care majoritatea nu știu dacă sunt conștienți este aceea că, odată cu procesul de a ajunge către rezultatul propus, se produc niște schimbări extraordinare în noi. Și când spun acest lucru, îl spun din propriile experiențe. Am simțit, mergând prin necunoscut, cum încrederea în sine, bucuria, energia, toate au crescut într-un mod cât se poate de clar.
Când începi să faci ce nu ai mai făcut, vei reuși să observi și să înveți o sumedenie de lucruri noi. Când stai mereu în rutina de zi cu zi, îți este foarte greu să mai smulgi ceva nou care să te entuziasmeze.

Dar toate se întâmplă cu ajutorul răbdării! propune-ți să reușești ceva semnificativ în câteva luni, nu într-o săptămână. Astfel te vei scăpa de o mare parte din stres și te vei simți în echilibru cu tine.

Succes îți doresc!

18013-Ray-Davis-Quote-Patience-is-not-passive-waiting-Patience-is-activeCall Now Button