Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Antrenamentele optime pentru bărbați și cele pentru femei

Salut!

Un alt subiect deschis destul de des este ăsta: care antrenamente și ce exerciții sunt optime pentru fete și care pentru băieți.

Este adevărat că interesul fiecăruia pentru anumite grupe de mușchi diferă într-o mare măsură în funcție sexul persoanei care se antrenează, dar, hai odată cu anul 2019 să avem pretenții mai mari de la noi, să facem mereu un pas înainte când vine vorba de calitatea gândirii noastre.

Indiferent că ești fată sau că ești băiat,  ai aceeași mușchi.
Mușchii nu au fost creați pe noi pentru a arăta bine, ci pentru a ne ajuta să ne mișcăm și, foarte important, să ne menținem un echilibru de forțe în corp.

Suntem băieți, vrem să arătăm mai bine, așa că mergem la sală și lucrăm piept și spate, dar nu lucrăm fesieri și picioare.
Suntem fete, vrem să arătăm mai bine, ne axăm mai mult pe fund și picioare, dar nu vrem să lucrăm spatele. Dar apoi ne plângem că avem o postură greșită, că stăm aplecați și că ne doare spatele (problemă cel mai des frecventă din cauza faptului că mușchii spatelui sunt slabi).

Putem mai mult decât atât.
Nu e ca și cum am putea să ne lucrăm doar grupele de mușchi dorite în fiecare zi. Vrem sau nu, dacă urmărim eficiența, trebuie să ținem cont că grupele musculare au nevoie de o perioadă de recuperare. Dacă tot ne aflăm în perioada de recuperare pentru picioare, putem să ne axăm și pe grupele musculare din partea superioară a corpului și invers.

Când vine vorba de antrenamente, nu mai gândiți în băieți și fete, ci în oameni.
Din punct de vedere al felului în care sunt structurați mușchii, suntem foarte asemănători, deci mi se pare foarte logic să ne putem antrena asemănător.
Dacă îți dorești un plus de atenție pentru o anumită grupă, adaugă puțin mai mult volum pentru grupa respectivă, dar nu îți neglija restul corpului.

Dacă ne vom antrena la fel, nu vom arăta la fel.
Chiar dacă ne antrenăm la fel, natura se pare că a ținut cu fiecare și ne-a oferit ce ne-am dorit. Datorită diferențelor hormonale, băieții au o capacitate de a se dezvolta mai repede din punct de vedere al musculaturii.
Deci tu, ca băiat, vei putea arăta fit și bărbătește, pe când tu, ca femeie, vei fi fit, dar vei rămâne feminină (și puternică).

Așa că, dacă prietenul sau prietena se antrenează separat, să știi că vă puteți antrena împreună de-acum 🙂

Don’t neglect your body

Pentru mai multe informații legate de fitness sau pentru colaborare, CLICK pe hyperlink-urile de mai jos:

Instagram
Facebook
YouTube
Colaborare

321Call Now Button