Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Cantitatea sau calitatea?

Cantitatea sau calitatea?

Care este mai importantă oare?

Încă o dată este vorba despre perspectivă. Felul în care privim lucrurile, fac diferența.

Dacă încercăm să comparăm în mod direct calitatea și cantitatea, vor fi păreri împărțite și nu vom ajunge la un răspuns obiectiv. Dar cu o perspectivă mai profundă, cred că putem fi de acord mai mulți cu aceeași variantă.

Eu sunt de părere că prin calitate putem câștiga cantitate. Cum vine asta?
Să dăm câteva exemple:

Antrenamentele la sală
Sunt ferm convins că unele persoane reușesc să facă mai mult în 45 de minute decât majoritatea în 2 ore. Prin forma de execuție, intensitate, concentrare, tehnici de antrenament, reușesc să își stimuleze corpul mai eficient într-un interval mai scurt decât alții. Deci, prin îndreptarea atenției către calitate antrenamentului, câștigăm timp.

Calitatea nu este mai bună neapărat decât cantitatea, însă ea ne poate câștiga cantități de timp, energie, respect de sine, etc.

După ce reușim să îmbunătățim calitatea atât de mult încât să fim mândri de ceea ce facem, putem să adăugăm și cantitate. În momentul în care le combini, în ordinea corectă, vei ajunge să simți diferența dintre tine și cel care face mult sau, mai rău, decât cel care nu face mare lucru.

Nutriție
Am decis de ceva vreme să mă ocup de partea aceasta de slăbire, tonifiere, eliminare celulită. Am considerat că mult mai multe persoane vor avea nevoie de așa ceva.

Aș fi putut să mă ocup de toți și de toate, însă ar fi însemnat să sacrific calitatea în detrimentul cantității. Aș fi făcut de toate, dar nimic care să fie cu adevărat eficient.

Care este secretul slăbirii, tonifierii, realizării unui corp estetic, armonios?
Trecerea de la cantitate la calitate.
Noi greșim prin faptul că mâncăm prea mult (organismul nostru neavând nevoie de atât de multă mâncare), dar în ciuda volumului crescut, calitatea nutrienților este foarte scăzută. Mâncăm mult și prost.

Trebuie o reeducare. Trebuie să începem cu pași mici și să introducem alimente de calitate. Astfel vom putea să ne hrănim corpul mai mult cu mâncare mai puțină. Slăbești, timp în care corpul tău primește mai multe resurse decât înainte. Este perfect.

În momentul în care ai trecut peste schimbare (click AICI pentru articolul legat de schimbare), când binele devine normal și natural, poți începe să lucrezi la cantitate și să treci la următorul nivel.

Servicii
De curând am plecat din țară pentru prima dată și am fost trezit de calitatea produselor întâlnite. Am văzut cât de mult se pune accent pe calitate. Și odată cu accentul lor pe această calitate, am simțit cât de mulțumit deveneam din punct de vedere al consumatorului. Din momentul în care am descoperit calitatea, am simțit nevoia și de cantitate.

Deci care este mai bună? calitatea sau cantitatea?
Eu aș spune că ambele sunt foarte importante, însă în ordinea corectă. După ce stăpânim calitatea, putem să introducem cantitatea. Doar împreună vor face ca acel ceva să devină extraordinar.

Calitatea este necesară ca să faci ceva bun. Cantitatea vine apoi ca acel ceva bun să devină extraordinar, să facă o schimbare evidentă.

Unde poți să reduci din cantitate și să adaugi calitate?
Începe cu primul pas.
Pune-ți întrebarea asta, notează-ți un singur lucru și lucrează la el timp de o săptămână.
Când vei simți schimbarea, începe să adaugi cantitate.
Vei vedea cum punerea în practică a informațiilor primite fac minuni.

De la calitate către cantitate

Pentru mai multe informații legate de fitness sau pentru colaborare, CLICK pe hyperlink-urile de mai jos:

Instagram
Facebook
YouTube
Colaborare

 Call Now Button