Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

CÂȘTIGĂ săptămâna câștigând weekend-urile!

Hello!

Un lucru pe care l-am realizat de multe ori de-a lungul propriei călătorii în fintess a fost importanța weekend-urilor în privința propriului progres.

Cred că vă veți regăsi în această situație așa că hai să-i dăm importanța cuvenită:
De multe ori am fost determinat să progresez, așa că m-am ținut cât am putut de bine de antrenamente, de nutriție, de odihnă, toate bune și frumoase. DAR, făceam lucrul acesta de luni până vineri.

Având un program de lucru (sau de școală în cazul altora), ne formăm o oarecare rutină cu care ne obișnuim și, dacă facem un efort, ne putem crea un program de fitness în funcție de aceasta.
Exemplu: mă trezesc, mănânc, mă îmbrac, merg la muncă, la 10 iau o gustare, apoi vine pauza de masă și mănânc ce mi-am adus sau comand ceva sănătos, termin programul de muncă, mănânc iar, stau o oră, merg la sală, ajung acasă mănânc și voila! o zi în care m-am ținut de treabă perfect.
Dar atunci când vine weekend-ul… s-a dus! mă trezesc târziu, poate mănânc, poate nu, ies cu prietenii în oraș la o cafea, mergem la un grătar, seara ne uităm la un film, bem o bere, mâncăm un popcorn, ne băgăm la somn dimineața pe la 2-3 și aia a fost. Majoritatea progresului realizat în timpul săptămânii îl irosim în 2 zile de weekend.

De câte ori nu mi-am propus să mă țin de plan și în weekend dar parcă era atât de greu… sau poate nu îmi doream îndeajuns de mult 🙂
Schimbările sunt dificle, de obicei.
Necesită efort, voință și un scop bine definit. Dar după ce trecem de mai multe ori peste acele momente de disconfort, ce astăzi pare a fi foarte greu, mâine poate deveni obișnuință, stil de viață. Depinde dacă îți dorești.

Vreau să te fac mai conștient de faptul că felul în care tratezi weekend-urile poate face diferența dintre un rezultat cu adevărat vizibil sau “parcă, parcă se vede ceva”. După cum am mai spus, am realizat cât de importante sunt weekend-urile pentru propriul progres și am decis să vă las un reminder aici, dacă tot e sâmbătă 🙂

Weekend fain, dar și eficient!Call Now Button