Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Ce te menține motivat?

Ce te menține motivat?

Speranța și încrederea sunt 2 lucruri pe care trebuie să le introducem mai mult în rutina de zi cu zi. A spera și a avea încredere în același timp sunt 2 acțiuni care pornesc orice călătorie către reușite.

Este frumos să vedem alte persoane cum reușesc, cum arată bine, cum fac primii pași, ne fac să zicem “oau, cât de tare!”, dar adevărul e că nu ne motivează prea tare să facem și noi la fel. Din contra, pe unii chiar ne poate demotiva mai mult și ne accentuează ideea că noi nu putem, noi nu suntem ca ei.
Deci, dacă stai și analizezi atent situația, îți dai seama că piedica vine din tine, deci rezolvarea tot din tine trebuie să pornească. Iar această rezolvare este următoarea: citește și dă-ți seama de următorul lucru – acțiunile tale, efortul depus de către tine ARE EFECT. Dacă tu acționezi, vei primi (cauză – efect).

Vei mânca mai bine? După 1-2 săptămâni deja începe să se vadă. Deja ai câteva kg în minus, deja hainele îți vin altfel, deja te simți mai bine și te miști mai ușor.

Bei apă mai multă? După câteva săptămâni deja simți. Pielea ta e mai fină, energia ta este mai ridicată, parcă nu te mai doare capul la fel de des.

Faci sport? În cateva săptămâni deja reziști mai bine, nu mai gâfâi de la orice mișcare, ai mai multă energie, stima ta de sine este alta, te simți mai bine în pielea ta și zâmbești pentru că reușești să fii altfel, datorită ție.

Le faci pe toate? nu vezi doar tu schimbarea; încep să o vadă toți.

Schimbarea pe care trebuie să o faci cât mai curând posibil, cel mai bine fiind chiar acum, e aceea de a recunoaște faptul că eforturile noastre sunt recompensate. Așa că nu rămâne decât să le facem.
Ai încredere că ceea ce faci nu este irosit, nu este degeaba. Dar documentează-te mereu, chiar și câte puțin. Informează-te și încearcă să îți îmbunătățești eficiența acțiunilor.
Cu fiecare informație corectă vei reuși să muncești mai puțin pentru același rezultat, sau să muncești la fel de mult pentru un rezultat mai bun. Nu neglija puterea informației corecte.

Știi ce e ciudat? Că ești așa cum decizi să fii. Felul în care te simți este o decizie a ta.
Faptul că ești trist și demotivat este decizia ta. Poate nu realizezi, dar tu ești cel care își spune “n-am niciun chef, m-am săturat, toate-s rele și n-ai cum să reușești în țara/lumea/situația asta”.
Tot tu ești cel care, exact în același moment, ai putea spune “gata frate! Mă pun pe treabă. Stai să vezi ce schimbări voi face începând de acum. S-a terminat cu situația asta de r***t. Mă pun pe treabă și iau la rând fiecare problemuță care există până când nu mai am nimic de care să fiu nemulțumit.”
Două gânduri diferite care pot apărea în fix aceeași situație.

Una te face să fii lipsit de energie, speranță și încredere. Cealalată te face să prinzi energie, să simți schimbarea din interiorul tău, să începi să crezi în tine și să creezi un nou capitol, o perioadă faină și palpitantă din viața ta. Felul în care ne simțim, în care arătăm, în care acționăm, toate sunt propriile decizii și nu lucruri care ni se întâmplă.

Acțiunile tale, indiferent de natura lor, au efect. Alege-le pe cele bune și bucură-te de beneficii.

Apropo de ce a spus Henry Ford, “fie că ești de părere că poți, sau că nu poți, ai dreptate”. Te sfătuiesc să alegi să rămâi cu prima parte.

Dacă ești de părere că poți, ai drepate.

photo-1528543606781-2f6e6857f318.jpgCall Now Button