Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Cheia progresului!

Cheia progresului!

Ce trebuie să faci pentru a reuși să te schimbi în mai bine?

Pasul numărul unu este următorul: stabilirea de noi obiceiuri și punerea acestora în practică.

Indiferent că nu ai făcut niciodată sport și vrei să începi acum, sau că ești la nivelul de începător și vrei să reușești mai mult, trecerea se face prin schimbare și, mai concret, prin deprinderea de obiceiuri noi.

Aici vreau să vin cu o recomandare: ai răbdare!

Un nou obicei poate părea ușor de realizat, mai ales într-un moment de motivație. Însă partea dificilă apare de multe ori după câteva zile, când motivația dispare și rămâne doar disciplina. Și eu am încercat de multe ori să deprind obiceiuri benefice, motivat, hotărât, și cu toate acestea, după o perioadă parcă toată starea de spirit începea să dispară. Nu îi acordam îndeajuns de multă atenție și răbdare pentru a-l forma.

Ce vreau să spun este faptul că un nou obicei poate fi extrem de benefic și ne poate schimba radical, dar necesită mai mult efort decât ar părea în prima fază, dacă vrem să devină stabil, să devină parte din noi. Din acest motiv, v-aș sfătui să vă propuneți deprinderea unuia sau a maxim 2 obiceiuri deodată și să facem un angajament față de noi că le vom practica fără excepție, chiar și atunci când nu avem chef, când aparent nu putem. Se spune că un obicei se deprinde în 21 de zile, așadar, timp de 3 săptămâni, fii perseverent fără excepție.

Deci, pasul nr. doi: acordă-ți 21 de zile și nu lăsa loc de mai puțin.

Hai să luăm un caz concret:

Vrei să arăți și să te simți mai bine? atunci va trebui să începi să faci sport, să te alimentezi corespunzător, să te odihnești, să te informezi continuu, să te motivezi, să fii perseverent.

La început, se poate ca toate acestea, adunate, să te descurajeze, să te facă să îți spui că nu vei reuși pentru că sunt prea multe lucruri diferite pe care trebuie să le faci deodată. Aici te încurajez să acționezi în modul descris mai sus. Alege doar un obicei nou pe care să te axezi și pe care să începi să îl deprinzi. Poți începe cu antrenamentele.
Caută un program de bază, simplu, și încearcă să faci o prioritate din a merge la sală și în a-l executa. Chiar dacă încă nu știi cum ar trebui să te alimentezi, chiar dacă nu știi încă fiecare exercițiu pe care ar trebui să îl faci, chiar dacă nu reușești să te odihnești în fiecare seară atât cât ar trebui, începe prin a-ți crea un program și a merge la sală, fără a găsi scuze și fă atât cât poți. Încearcă să acumulezi un minim de cunoștințe cu privire la exercițiile pe care să le execuți (de exemplu împins la piept, tracțiuni, fandări, alergat pe bandă, etc.) și începe cu ele.

La un moment dat vei vedea cum mersul la sală devine parte din rutina ta, cum încep să apară schimbări la nivelul corpului, la nivelul felului în care gândești, la nivelul încrederii și respectului față de sine, la nivelul împlinirii personale. Iar când noul obicei devine natural, alege un altul și treci la următorul grad.

Dacă vrei să devii mai eficient și să evoluezi mai repede în domeniul acesta, te pot ajuta. Lucrez cu drag cu oameni care vor să facă o schimbare pentru ei. Scrie-mi aici și te voi ghida în călătoria ta către un corp armonios.

Vrei să faci o schimbare în mai bine? acum știi cum să o faci. Acționează!

 Call Now Button