Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Ciclul menstrual și kilogramele în plus

Ciclul menstrual și kilogramele în plus

Ăsta va fi cel mai scurt articol pe care l-am scris vreodată pentru că nu voi avea de spus decât un singur lucru, dar totuși unul care ar putea să vă ajute și să vă mai liniștească în privința kilogramelor acumulate.

Fetelor, poate ați observat că vă hotărâți să vă țineți de un plan pentru slăbit, totul merge bine când, deodată, ați pus 1-4 kg peste noapte. Dacă se întâmplă asta, una din întrebările pe care ar trebui să vi le puneți este: urmează ciclul menstrual în următoarele zile? dacă da, atunci sunt șanse mari ca acele kilograme să nu fie nimic altceva decât retenție de apă, kilograme care vor pleca la fel de repede pe cât au apărut, dacă te-ai ținut de planul ca până atunci.

Nu am trecut niciodată printr-o perioadă de menstruație :))))), dar am înțeles că, la unele persoane, poftele, în general, sunt mai dese și mai intense. Deci nu te minți singură. Nu începe să te scapi în dulciuri și mâncare procesată, zicând că “nu e nicio problemă, e doar retenție de apă” :))

Una peste alta, singurele modificări pe care ai putea să le faci în acea perioadă este să consumi mai multă apă și să reduci mai mult sarea sau alimentele bogate în sodiu.

Cam atât pe azi. Ideea principală e asta: nu îți mai strica ziua degeaba dacă vezi că ai luat unul sau mai multe kilograme în plus înainte de ciclul menstrual. Dacă te-ai ținut de treabă, totul e în regulă. Ai puțină răbdare și vei vedea cum totul revine la normal fără să schimbi aproape nimic la alimentația și antrenamentul tău.

Don’t stress about it!

Pentru mai multe informații legate de fitness sau pentru colaborare, CLICK pe hyperlink-urile de mai jos:

Instagram
Facebook
YouTube
Colaborare

 Call Now Button