Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Cine vrea puțină motivație?

Cine vrea puțină motivație?

Motivația.

Un articol nu este niciodată îneajuns. Articolele sunt precum momentele noastre de motivație. Ne învață ceva, ne fac să devenim hotărâți pe moment, dar ușor, ușor, uităm de ele. Așa că trebuie mereu să revenim cu altele noi, să ținem energia sus. Însă fiecare articol sau fiecare moment de motivație nu au doar un rol de moment, iar apoi devin inutile. Ele clădesc în subconștientul nostru, puțin câte puțin, schimbându-ne și întărindu-ne una din cele mai eficiente abilități: cea de a fi disicplinați.

E datoria noastră să ne ținem informați și motivați și e datoria mea să vă ajut cât pot în sensul ăsta. Așa că, let’s start!

Una din întrebările pe care le primesc din când în când este “ce te ține motivat?“.
Și e unul din momentele alea când știi că sunt multe răspunsuri, dar parcă “nu-ți vin acum”. Ca atunci când îți cere cineva să le recomanzi 3 melodii super, dar parcă nu știi ce să le spui. Și câteodată nu numai că îți vin răspunsurile de nicăieri, dar le simți veridicitateacu toată ființa ta. Răspunsul, în cazul de față, este… alimentația.

Sună ciudat, dar hai să detaliez. Și eu, ca oricare alt om, am momente când parcă nu mai am cheful ăla, vâna aia să trag cu energie maximă. Parcă mă pierd un pic, nu știu ce e cu mine și nu mă regăsesc. Vreau să îmi revin, dar parcă nu știu cum, nu am soluția pe moment. Ei, de curând mi-am refăcut planul de alimentație și am început să mă dedic în sensul ăsta. Încă o dată am resimțit “minunea”. De fiecare dată, fără nicio excepție vreodată, când m-am apucat de un plan gândit de alimentație, totul s-a schimbat. Corpul începe să arate altfel rapid, dintr-o dată. În câteva zile deja e mai plin, are un alt tonus. Antrenamentele în sală sunt mult mai intense, dar și eu resimt plusul de anduranță și energie. Plus că atunci când știu că am mâncat ca la carte, sunt sigur că antrenamentul ăla va avea o recompensă. Pe când, atunci când nu mănânci cum trebuie, s-ar putea ca antrenamentul să nu aibă niciun efect sau chiar să te împingă în direcția opusă.

Eu, momentan, încă sunt în perioada de masă musculară. Vreau să mai pun câteva kilograme, lent. Până să mă reapuc de plan, timp de 2 săptămâni am rămas la fix 85.1 kg. Dar fix. Nimic în plus, nimic în minus. Ce efect au avut antrenamentele alea timp de 2 săptămâni? pentru ce am depus tot efortul ăla? ca să mă mențin? not my type of motivation.
Și când vezi că tragi și tragi și nu te îndrepți nicăieri, e normal să începi să “te dezumfli”, să te îndoiești și parcă să accepți situația, lucru care este total eronat.

Sunt o multitudine de aspecte pozitive odată cu un plan de alimentație bine pus la punct.
Ai altă energie. Ai altă stimă de sine și alt nivel de încredere. Antrenamentele sunt mai bune. Rezultatele încep să se vadă. Dacă ești la început și nu ai mai ținut până acum un plan de alimentație echilibrat, cu cât mai multe vitamine și minerale diferite, cu grăsimi sănătoase, proteină destulă, carbohidrați calculați în funcție de scopul tău, îți zic…nu știi ce pierzi. Nu numai că se schimbă forma corpului, nu numai că începe să dispară celulita, dar pielea începe să arate altfel, părul la fel, unghiile, somnul e altfel, starea de spirit – dacă ești despresiv sau despresivă, crede-mă, alimentația are un rol destul de important în combaterea ei, sportul în combaterea stresului, o sumedenie de schimbări apar odată cu lumea asta a fitness-ului. Nu le lăsa să treacă pe lângă tine din simplu fapt că alegi să fii delăsător sau ignorant. Și vorbesc din propria experiență acum.
Ești mulțumit de tine că în sfârșit ți-ai revenit naibii odată și merge. În sfârșit merge iar. Simți clar că ai făcut o schimbare și ești convins că e ce trebuie.

Deci vrei să îți revii în starea aia faină pe care ai avut-o cândva, sau poate să începi pentru prima dată? și nu știi ce să faci?
Începe cu alimentația. Este prima piesă de domino.

Și să-ți mai zic ceva, asta ca un mic bonus. Este super să avem în jur oameni care să ne ajute, care să ne motiveze, să ne împingă de la spate, să ne susțină. Unii au noroc de niște prieteni adevărați, alții de familie, alții poate de personal traineri care trag de ei, însă dacă cineva își dorește binele pentru tine mai mult decât îți dorești tu pentru tine, să știi că o mare parte din potențialul tău va rămâne nefolosit. Devii cu adevărat de neoprit atunci când tu îți dorești cu adevărat pentru tine. La final de toate, e responsabilitatea ta să ai grijă de tine. A nimănui altcuiva. Și cu cât devii tu mai bun, cu atât poți oferi mai mult și în jur. Nu invers.

Vrei mai multă motivație? Intră AICI și du-te la categoria “Motivational“, umple-te de energie și începe!

Sport la treabă!

Pentru mai multe informații legate de fitness sau pentru colaborare, CLICK pe hyperlink-urile de mai jos:

Instagram
Facebook
YouTube
Colaborare

 Call Now Button