Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Contează să fii consecvent în dieta ta?

Contează să fii consecvent în dieta ta?

În acest articol voi încerca să clarific printr-un exemplu cât de importantă este sau nu perseverența când vine vorba de propriul plan de alimentație.

Să luăm drept exemplu procesul de slăbire.
Ne-am făcut un plan de alimentație pe care urmează să îl respectăm și nu rămâne decât să acționăm.
Să presupunem că dacă ne-am ține de acel plan timp de o săptămână, am slăbi 700g (voi alege această valoare pentru a fi mai ușor de urmărit).
Deci, ar reieși o medie de 100g per zi.

Una din situațiile frecvente este următoarea: “M-am ținut de dietă, mai puțin marți și sâmbătă. Marți am fost la un grătar, iar sâmbătă am fost la ziua lui X unde am mâncat tort și am băut niște suc. Dar în rest am făcut o treabă bună”.

Chiar dacă nu e 100% exact , următorul exemplu te va ajuta să analizezi ce se întâmplă în corpul tău pe perioada aceasta de 7 zile pe care am ales-o.

Luni – am slăbit 100g
Marți – am fost la un grătărel, am băut o berică, una alta, am pus înapoi 150g
Miercuri- am slăbit 100g
Joi – am slăbit 100g
Vineri- am slăbit 100g
Sâmbătă – tortuleț, suculeț, adaugă ce vrei 🙂 – am pus 150g
Duminică – am slăbit 100g
_______________________________
100-150+100+100+100-150+100= 200g mai puțin
VS
100+100+100+100+100+100+100= 700g mai puțin

Altfel spus, într-o săptămână de alimentație corectă 100% am putea slăbi cât în 3-4 săptămâni “cu mici scăpări”. Dacă schimbăm cele 700g/săptămână cu 2 kg, o variantă posibilă, vom observa de ce unii slăbesc 2kg pe lună și alții 8kg.
Și precum am spus și în urmă cu două articole, varianta în care te bucuri de viață mai mult este una foarte ok.
Chiar o recomand.

Să ai un stil de viață sănătos în care să îți dai voie să te și bucuri de diferite alimente “interzise” va duce la o viață echilibrată și un rezultat bun pe termen lung. În cea mai mare parte, eu sunt un practicant al acestei metode.
Dar doar dacă nu ai ca țel să obții rezultate cât mai mari, cât mai repede. Dacă asta e problema care te apasă, că ai prea multe kilograme și vrei să scapi de ele rapid, atunci va trebui să te dedici mai mult.
La fel și în cazul celor care vor să pună masă musculară, dar au zile în care mănâncă puțin și nu chiar în cel mai recomandat mod.
Iar aici mă încadrez și eu, doar că eu nu țintesc către un progres rapid în ceea ce privește propriul corp, ci sunt mai interesat de corpul tău.
Eu mi-am ales scopul și acționez în concordanță cu acesta.

The more you will put in, the more you will get from it 

inspirational-quotes-about-work-life-is-simple-you-get-out-what-you-put-in-quotes-lots-more-like-this-from-www.jpgCall Now Button