Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

“Da, dar tu ești instructor de fitness!”

“Da, dar tu ești instructor de fitness!”

Există lucrurile alea pe care le iei de-a gata și nu crezi că altcineva ar avea total altă părere despre ele.

Unul din acestea este simplitatea sau dificultatea noastră, ca personal traineri, în a ne atinge țelurile legate de fitness.
Nu sunt sigur, dar cred că majoritatea începătorilor care privesc din exterior, fie cei din sală sau de pe Instagram/Facebook, sunt de părere că noi, ca personali traineri, avem în momentul de față un decurs foarte ușor în ceea ce privește propriile țeluri, că facem totul așa cum trebuie și că pentru noi este floare la ureche, că motivarea, disciplina, zilele bune, toate sunt adunate special pentru noi.

De ce scriu despre acest lucru?
Am un feeling că sunt persoane care spun “Vreau și eu să arăt mai bine, dar nu sunt ca tine. Ție îți este ușor, ești antrenor. Eu nu pot. Am încercat și nu reușesc să mă țin. Fac ce fac și tot o gafez.”

Nu e chiar așa.
Aș vrea și eu să merg cocoș și să spun clar și tare că tot ce fac decurge perfect, că de dimineață, de când mă trezesc, și până seara, fiecare lucru pe care îl fac este conform planului, că pentru mine motivarea de a trage de mine la antrenament este un element al trecutului, că disciplina a devenit rutină, că mi-am format numai cele mai bune obiceiuri și că sunt pozitiv în 100% din cazuri. Dar nu e așa 🙂

La fel ca mulți dintre voi, știu ce am de făcut și totuși am zile când le fac fix invers. Știu că trebuie să consum mai mulți carbohidrați ca să reușesc să mai evoluez un pas și cu toate astea mă rezum la surse de proteină care sunt gata făcute sau care se prepară ușor și nu mai stau să gătesc orez/paste/cartofi. În ultima vreme mă lovesc de problema asta de mult prea multe ori.

La fel ca și voi, am zile când sunt obosit, pentru că mă antrenez la ora 21:00, după ce termin toată munca din ziua respectivă și câteodată chiar nu am energia necesară să mă antrenez așa cum ar trebui.

Și eu am zile când mă întreb “oare voi ajunge să arăt mai bine sau voi rămâne la nivelul ăsta?”.
Acum, când scriu acest articol, știu sigur că voi reuși mai mult, dar există momentele alea de pesimism care te fac să te îndoiești de tine. Deci nu ești una din puținele persoane care au îndoieli în ceea ce îi privește și care, spre deosebire de ceilalți, nu își poate atinge țelurile de îndată ce și le-a propus.

De obicei mă antrenez de 5 ori pe săptămână și am propriul mod de a-mi împărți grupele musculare în cele 5 sesiuni de antrenament. Și de obicei mă țin de program, dar săptămâna asta nu m-am antrenat decât de 3 ori. Iar am neglijat umerii pe care tot spun că nu trebuie să îi mai neglijez niciodată.

Haha, cred că de-acum par a face totul pe dos :)))

Nu e nici chiar așa, dar oricum, chiar și cel mai “perfect” model de fitness pe care îl vezi pe Instagram, Facebook, Youtube sau știu eu pe ce altă platformă, are parte de zile în care lucrurile nu se leagă așa cum ar trebui. Absolut toată lumea.

Da, sunt personal trainer și știu ce e de făcut pentru a progresa, știu cum să ajut alte persoane să își atingă scopurile legate de fitness, dar asta nu înseamnă că am răspuns la absolut orice întrebare. Partea bună e că sunt conștient de asta și zilnic încerc să umplu din goluri, iar după ce testez informațiile și am încredere că sunt veritabile, vin să le dau mai departe.

Și la final de toate, la final de zile mai puțin bune, la final de momente de demotivare, la final de optimism, atât timp cât nu m-am oprit din a face ceea ce mi-am dorit și ce îmi place, am reușit să mai înaintez un pas, chiar dacă au fost perioade când a durat puțin mai mult.

Dacă mă uit în oglindă, pot observa treptele urcate atât la nivel fizic, cât și mental și spiritual.

Concluzia: lasă deoparte gândurile care te țin pe loc și hai încă o dată! trecutul e trecut, iar prezentul este cel care contează de aici mai departe.
Atât timp cât nu te oprești, poți da greș la nivel micro, dar vei câștiga la nivel macro!

GO!

AAMAAQDGAAgAAQAAAAAAAA7_AAAAJDY5NWRhMzdiLWVmNjMtNDQ3ZS04MGJlLTkxNGFhNzQ2YzY4YwCall Now Button