Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Fii deja acolo unde ai vrea

Fii deja acolo unde ai vrea

Heeeeello!

Hai, un pic de energie, pentru că va trebui să ne agităm un pic și să enervăm, să ne scuturăm de praf și să pornim la drum!

Despre ce este acest articol? despre puterea imaginației noastre, a perspectivei pe care o alegem, despre ce putem decide să facem azi și care pot fi efectele pe care le vom resimți în viitor, din ce în ce mai apăsat, odată cu trecerea timpului.

Sunt sigur că o parte dintre voi măcar ați auzit despre această idee, alții poate o și aplicați, iar pentru unii va fi o idee total străină, însă indiferent de caz, o astfel de informație poate să creeze o sămânță benefică în mințile noastre, sau să contureze, să înrădăcineze și mai bine ce știm deja. Așa căăăăă, să-i dăm drumul!

Puterea imaginației, puterea de a te vedea acolo unde ți-ai dori să fii, chiar dacă nu ai încredere că ai avea șanse vreodată.
Câți dintre cei mai de succes oameni au știut că vor reuși la așa un nivel? foarte puțini.
“Da, dar eu nu am cum, nu mă compar cu ei.”
Oare?

Trebuie să îți dezvolți capacitatea de a te vedea dincolo de situația în care te afli acum. Viața ta de acum, punctul de acum în care te afli nu este nimic altceva decât o consecință a propriilor credințe, a propriei imagini despre tine. Atât ai considerat că e posibil pentru tine.

Uite, să îți dau un exemplu de mentalitate pentru un caz mai mic, să îți faci o imagine despre ce încerc să îți transmit. Să presupunem că ai decis ca, începând de azi, din orice motiv, să începi să alergi 15 minute în fiecare dimineață la ora 6.
Dacă pleci la drum cu mentalitatea “o să încerc… sper să iasă ceva.”, vei vedea cum mai devreme si mai târziu te vei trezi și vei spune că n-ai chef azi, că ți-e somn, o să începi să te întrebi “oare de ce faci asta? nimeni nu face așa ceva. Ce te-a apucat fix pe tine?” și vei renunța, vei spune că e o prostie.
ÎNSĂ, dacă te convingi că ăsta/asta ești tu, asta faci, e parte din tine, altfel nu știi, că “e timpul pentru alergarea veșnică de dimineață”, “chiar dacă azi ești un pic mai obosit/ă”, accepți și îți programezi mintea să creadă această realitate și, ghici ce, aia devii. Cum faci duș pentru că … dooh, e normal, asta faci, cum altfel? așa și cu acel ceva pe care îl vrei, privește la fel. Alergi în dimineața asta pentru că, dooh, e normal, cum altfel?
E ca atunci când ești la sală și zici că nu mai poți nicio repetare, dar partenerul de antrenament îți spune “încă două!” și le faci. În mod normal te-ai fi oprit, pentru că aia a fost imaginea ta despre tine, că atât poți. Dar dacă gândeai că mai poți două? așa era. Diferența e doar în imaginație, în perspectivă.
Clar că la început va trebui să exersezi asta câteva zile și vei avea câteva momente de îndoială, dar să apelăm la perseverență și anormalul va deveni normal.

Einstein spunea că imaginația e mai importantă decât cunoștința. Napoleon Hill spunea că “orice poate mintea să conceapă și să creadă, va obține”. De ce ar spune așa ceva niște oameni care clar au o viziune mult mai amplă decât majoritatea? ca să dea bine? ca să impresioneze? nu cred că erau genul de oameni care să vorbească ca să se facă auziți. Au aflat și au răspândit ideea de a vedea dincolo de realitatea pe care ne-o creem.
Înțeleg că e destul de greu să crezi lucrurile astea dacă nu le-ai trăit măcar o dată pe pielea ta. Poate sună a abureli la prima vedere, dar nu sunt. E de ajuns să îi dai o șansă reală și să te convingi. E suficient să simți o dată și vei vedea cum ți se lărgește și viziunea.

Pozitivitatea
În cazul unei astfel de decizii, de schimbări, va trebui să iei în calcul optimismul. Se tot vorbește despre a fi pozitiv, însă așa… pur și simplu, fără să se dezvolte niciodată de ce și cum. Fii pozitiv! atât? e ca și cum i-ai spune unei persoane care vrea să învețe pe bicicletă “mergi pe bicicletă”. E ca și cum i-ai spune cuiva “nu te îneca”.

Deci fii pozitiv, dar cum?
Avem tendința de a gândi în succese și eșecuri. Nu e cea mai benefică metodă de a privi experiențele.
Uite, atunci când dai de o piedică către ceea ce vrei să reușești, nu te gândi la ea ca la un eșec. Și mai ales, nu renunța cu prima ocazie. Realizează că ceea ce ai făcut nu a mers, nu a fost la fel de eficient pe cât ai fi vrut și întreabă-te “ce pot să inventez sau să fac astfel încât data viitoare să meargă? care ar putea fi soluția pentru cazul ăsta? pentru că mereu există o soluție pentru orice.”. Căutând soluții în momentele de stagnare sau poate chiar de regres, vei reuși să continui să progresezi, iar acea piedică nu mai este un eșec, ci doar o parte normală, logică, din procesul care te duce către ceea ce vrei. Devine o parte componentă a drumului tău, nu un blocaj.

Deci vrei să ajungi undeva? se poate.
Vei da de probleme? da.
Te vor opri? nu, vei găsi soluții mereu.
Vei ajunge acolo unde acum nu îndrăznești să gândești? da. It’s just a matter of time.

Dacă ai scopuri legate de fintess și vrei să vezi că tot ceea ce ți-am zis e adevărat, hai să facem asta împreună. Scrie-mi și lasă-mă să te duc în forma în care nu îndrăznești să crezi.

Go!

ian-stauffer-578276-unsplash.jpg

Instagram
Facebook
YouTube
ColaborareCall Now Button