Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Fii sincer/ă

Fii sincer/ă

Sinceriatea – din păcate, din ce în ce mai rară, însă de cele mai multe ori este soluția pentru multe din probleme.

De câte ori am auzit că nu trebuie să spunem anumite lucruri, că e bine să le păstrăm pentru noi, că nu este bine să fim prea sinceri?

Eu cred invers. Eu cred că sinceritatea nu este acel lucru care ne face vulnerabili și ne pune într-o poziție deficitară, ci este un instrument de eliberare prin care nimeni nu mai are forță împotriva noastră.

Atunci când avem ceva de ascuns, facem eforturi să păstrăm acele minciuni intacte și, facem eforturi în a crea situații, în a cumpăra lucruri, în a acționa în așa fel încât să întărim aparențele.

Înainte de a trece mai departe, voi împărți sinceritatea în două: în sinceritatea față de alții, care e ceva mai light, și în sinceritatea față de sine, care, probabil, e cea mai importantă, dar și cea mai grea și o influențează în mod direct pe cea din urmă.

Sinceritatea față de sine
Consider că mereu am fost o persoană sinceră, poate “prea sinceră”, cum ar spune alții. Însă, în urmă cu vreun an am devenit mai conștient despre sinceritatea de sine. Un prieten bun mi-a spus despre ea și atunci am stat să meditez mai profund despre asta.

Cine ești?
Ești fericit/ă?
Ce îți lipsește?
Chiar “e ok” ce se întâmplă? este cu adevărat, 100%, în regulă?
De ce nu e altfel, de ce nu e fix cum ai vrea?
Ce te-ar duce cu adevărat către o viață mai liniștită? și mă refer la liniște sufletească, pentru că e posibil să fie mult zgomot în jur.

Să știi că răspunsurile autentice și soluțiile la eventualele probleme vin și pleacă doar din tine. Nu există nimeni altcineva care să aibă un rol major în asta. Este posibil ca la cel puțin una din întrebările de mai sus sau la altele pe care ți le-ai pus să crezi că răspunsul începe cam așa: “Nu, dar pentru că el/ea/prietenul/iubita/mama/locul în care mă aflu/etc mă împiedică să….”.
Nu e adevărat. Nu zic că nu au influență asupra ta, dar tot tu ești singurul responsabil pentru tine. Dacă stai și te gândești, dacă realizezi că problema vine de la tine și ești dispus să îți asumi asta și să acționezi în continuare ca atare, la fel de asumat, vei vedea că unica cheie ești tu.

Acceptă-ți așa zisele defecte. Acceptă că poate ți-e lene și de asta nu faci multe lucruri, acceptă că ți-e frică să nu fii desconsiderat de familie sau prieteni, privește sincer în tine și analizează-ți gândurile și emoțiile și nu te minți. Vei găsi răspunsuri care te vor schimba.

Știi ce e ironic? că multe din problemele, fricile și așa zisele neajunsuri ale tale, acele aspecte pe care încerci să le maschezi de alții, fix aceleași se află și în ceilalți 🙂
Să ai curajul să realizezi că toți suntem la fel și să nu ne fie frică să fim arătați cu degetul de cel de lângă noi pentru că știm că și cel care o face simte și face la fel, dar te arată cu degetul doar din nesinceritatea față de el, doar de dragul de a masca propriul adevăr (sau mai bine zis, minciună) și de a întări aparențele, să realizezi asta – te eliberează și te face să te poți concentra la propriul drum, la propriul progres, fără să mai fii distras de cei in jur.

Dacă ești sincer cu tine, să fii sincer cu ceilalți este floare la ureche, este natural.

Trăiește în liniște.

Pentru mai multe informații legate de fitness sau pentru colaborare, CLICK pe hyperlink-urile de mai jos:

Instagram
Facebook
YouTube
ColaborareCall Now Button