Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Gândește pe hârtie

Gândește pe hârtie

Salut! 🙂

Azi vreau să mai dau câte ceva din acasă.
Unul din lucrurile pe care le fac zilnic este acela de a gândi pe hârtie.

Ce înseamnă asta?
De fiecare dată când am ceva de făcut, de fiecare dată când îmi vine o idee bună, de fiecare dată când îmi doresc ceva, notez într-un caiet pe care îl am special pentru acest lucru.

Poate nu pare nimic “oau”, nimic ieșit din comun, dar cu siguranță este unul din lucrurile alea aparent mărunte care pot veni cu un rezultat cu adevărat sesizabil.

De câte ori nu ai pățit să te lovești de o idee foarte interesantă, care să te marcheze pe moment, pe care ai zis că o vei pune în aplicare “de-acum încolo”, iar după 5 minute să uiți complet de ea?

De câte ori nu ai pățit să te întrebe cineva câteva exemple de filme sau melodii foarte bune și să nu îți vină niciuna pe moment, chiar dacă știi sigur că ai văzut/auzit multe?

Dacă, de exemplu, ești în oraș și îți vine o idee bună, pune-ți un reminder și transcrie-o mai târziu în caiet.
Eu am început să folosesc des această metodă în activitatea mea din fitness.
Până când și acest articol îl scriu acum ca urmare a notiței trecute pe caiet acum aproximativ o săptămână.
Care erau șansele să îmi mai amintesc de acest subiect dacă nu notam nimic?

Atunci când ai o zi liberă și vrei să faci ceva, în loc să te întrebi “ce să mai faci oare”, poți deschide caietul cu notițe și vei vedea cum deodată ai atâtea variante interesante pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului.

Îți recomand să încerci să îți însușești acest obicei și vei vedea cum deodată devii mai organizat, mai relaxat, mai eficient și chiar mai motivat să acționezi.
Atunci când deschizi acel caiet și vezi 3 căsuțe cu lucruri ce te atrag și ești interesat de a le pune în practică, va fi ca un fel de automotivare, un call to action făcut de tine pentru tine.
Pe lângă toate astea, nu vei mai fi atât de încărcat de informații și nu vei mai fi nevoit să ții evidența în minte pentru orice lucru.

Încearcă! eu fac acest lucru de câteva luni bune și nu cred că o să renunț vreodată la acest obicei. Este unul din lucrurile alea de care sunt mândru că le-am descoperit și pe care am început să le aplic.

Fă-o și tu!
Începe!

I-write-my-heart-on-a-paper-writing-34664956-500-400

 Call Now Button