Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

GENETICUL – atenție la…

GENETICUL – atenție la…

Saluuuut!

Astăzi scriem despre geneticul de care vorbesc majoritatea la un moment dat.
Geneticul are un rol extrem de important în felul în care arată o persoană, însă este privit greșit de cele mai multe ori.

Cine spune că geneticul nu contează atât de mult, e departe de adevăr.
Și aici voi da un exemplu în care cred că vă regăsiți majoritatea dintre voi. În cazul băieților putem să ne uităm la gambe, iar în cazul fetelor la fesieri.

Sunt persoane care lucrează gambele intens și corect de ani de zile și, cu toate astea, nu reușesc să ajungă într-o formă în care se află unele persoane ce nu au pășit niciodată în sală.
De ce?
Geneticul.

Ei, dar care este motivul pentru care scriu acest articol? pentru că nu este acela de a vă descuraja, ci pentru a vă ajuta.

Așa cum am menționat puțin mai sus, mama natură poate să ofere gratuit unei persoane anii de muncă depuși la sală de o alta. Acest lucru ar trebui să ne facă să realizăm un lucru:
Chiar dacă este de apreciat felul în care arată cineva, hai să nu mai credem din prima că acea persoană are informațiile corecte ce ar putea să ne ajute și pe noi.

Majoritatea acestor articole sunt destinate începătorilor din sală care vor să învețe și să evolueze. Ei, exact acei începători au tendința de a se uita la o persoană mai dezvoltată din punct de vedere fizic decât ei și să creadă automat că știe exact ce face.

E ca și cum ai merge la individul ăla cu gambe foarte dezvoltate, care nu a pășit niciodată în sală, pentru a-l întreba ce exerciții și cum ar trebui să le faci pentru propriile gambe.

Deci concluzia ar fi aceea că nu trebuie să avem încredere în sfaturile nimănui, indiferent cum arată?
Nu.
Concluzia este aceea că ar trebui să schimbăm ceva. Ar trebui să începem să fim receptivi la orice informație, indiferent de la cine vine și să fie documentată în continuare, apoi analizată prin propriul filtru al minții și, atunci când are logică pentru tine, să ți-o asumi și să o aplici.
Concluzia este aceea că nu mai trebuie să luăm de-a gata orice informație care vine de la o persoană cu un corp mai dezvoltat decât al nostru și să o aplicăm orbește.
Ideea este aceea că fiecare organism este diferit, iar noi trebuie să începem, odată cu călătoria noastră din fitness, să ne cunoaștem pe noi înșine din ce în ce mai mult și să găsim rețeta cea mai bună pentru corpul nostru.
Concluzia este să nu ne întrecem sau comparăm cu altcineva, ci doar cu noi înșine. Este cea mai corectă și satisfăcătoare competiție. Putem fi inspirați de alții pentru a ne întrece pe noi; asta e altceva.

Scopul final este acela de a deveni mai buni, de a ne descoperi pe noi și, reușind să facem asta, vom putea cu adevărat să îi ajutăm și pe alții și să fim fericiți.

 

 Call Now Button