Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Începutul verii 🌴🌴

Începutul verii 🌴🌴

Salut 🙂

A venit și vara într-un final!
Pe unii i-a prins pregătiți, pe alții oarecum, dar ce e important este prezentul, indiferent de ce s-a întâmplat până acum.

Ce am obseravat mereu este faptul că, în perioada aceasta, multe persoane nu mai sunt motivate să se ocupe la fel de ele. De-acum se aproapie concediile, ieșirile la plajă sau piscină, berica, micii, cocktail-urile, iar ăsta nu e un lucru rău.
Doar că, pentru mulți, trecerea asta la mentalitatea “de acum mă distrez” este atât de mare încât parcă își fac un scop din a mânca cât mai rău, a bea cât mai puțină apă și mai mult din altele, din a dormi puțin.
Cum e aia? dacă tot faci ceva, fă-o calumea :)))

Adevărul e că ne putem distra și, dacă vrem, putem să o luăm mai ușor cu partea aceasta de nutriție și sport, și totuși să ne menținem într-o formă fizică decentă, dacă nu chiar bună. Echilibrul este unul din elementele pe care încerc să le creez și stăpânesc din ce în ce mai bine și consider că trebuie să existe unul mereu, chiar dacă balanța câteodată trage mai tare către una din părți.

Nu-ți bate joc de tine doar pentru că a venit vara. Da, bucură-te de corpul pentru care ai muncit până acum, ia o pauză atât din punct de vedere fizic cât și mental dacă așa simți să faci, dar păstrează o balanță.

Și înainte de a încheia acest scurt articol, întreabă-te: ceea ce am monologat aici este valabil și în cazul tău? ai început să te neglijezi în mare parte sau în totalitate de când a început vara? simți că nu mai ai deloc chef să te antrenezi și să mănânci cât de cât sănătos?
Dacă da, nu crezi că ar trebui să mai ajustezi una-alta în rutina ta?

Poți începe acum

537282780.jpgCall Now Button