Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Legăturile dintre oameni

Legăturile dintre oameni

Astăzi am decis să încep să scriu și despre alte subiecte decât cele legate de fitness.

Apreciez, sincer, feedback-ul vostru. Nu am primit nici măcar unul negativ. Chiar mă bucură să văd că mesajele pe care le trimit ajung la voi și că vă ajută într-un fel sau altul. Așadar, să încercăm și altceva și, astfel, să ne cunoaștem mai bine.

Vorbeam cu o prietenă pe messenger și am întrebat-o ce subiect ar vrea să abordez. Mi-a spus “Cum se leagă relațiile între oameni”.

Răspunsul a fost destul de simplu: natural.

De ce?
Eu sunt de părere că adevăratele legături dintre oameni au loc doar între aceia care se regăsesc unul în celălalt. Gândește-te un pic. De cine ești atras sau față de cine simți o prietenie adevărată? ei, ea sau el nu gândește ca tine? nu simte ca tine? nu de asta o / îl placi?

Avem nevoie de noi, în alții.

Deci nu legăm relații autentice cu alte persoane pentru că așa vrem.
Nu e ciudat că pe planeta asta pe care se găsesc atâția oameni avem momente în care parcă suntem singuri? parcă nimeni nu e ca noi și parcă nimeni nu va înțelege vreodată ce fel suntem înăuntrul nostru cu adevărat? și avem nevoie de asta.
Ne dorim, dar parcă e doar o fantezie. Iar atunci când cineva îți completează unul din goluri, creezi o legătură cu el/ea. Cam egoist, dacă privim mai bine. Dar frumos 🙂

DAR, pentru a putea să avem parte de așa ceva din ce în ce mai mult, va trebui să învățăm să ne deschidem mai mult. Nu zic neapărat să ne zicem toate secretele sau ceva de genul ăsta. Nu. Zic să învățăm să fim sinceri cu adevărat. Iar sinceritatea cea mai importantă, am învățat, este aceea cu sinele. Atunci când nu te minți deloc, lucru care poate fi destul de greu de făcut, ajungi să transmiți acea deschidere și atragi oameni care se aseamănă cu tine mult mai ușor. Iar dacă din X oameni, vei da peste acea persoană care face același lucru, atunci vei descoperi legătura dintre oameni 🙂

Deschidere vă doresc

Instagram
Facebook
YouTube

 

 Call Now Button