Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Life hack pentru reușitele cele mai mari

Life hack pentru reușitele cele mai mari

Mă tot gândesc de ceva vreme să împărtășesc această metodă și totuși am ezitat să o fac. De ce? pentru că îmi doresc să creez doar articole care să vă fie de ajutor și care să nu vă facă să simțiți că pierdeți timpul citindu-le.

Ok, și atunci de ce o fac acum?
Din punctul meu de vedere, cred că acest articol poate fi de departe cel mai folositor articol de până acum și cu toate acestea, am crezut că majoritatea dintre voi nu îi veți da importanță și că îl veți ignora (deci, vă veți pierde timpul).

Chiar dacă nu este întocmai un articol despre fitness, poate fi aplicat și în acest domeniu și m-a ajutat atât de mult de-a lungul timpului încât mi-am dorit să fac o excepție și să încerc să vă conving să aplicați și voi.

Despre ce este vorba?
Un wishilst, sau altfel spus, o listă cu dorințe și obiective.
Decât să încep să vă spun că este o metodă absolut fascinantă și foarte eficientă, mai bine vă povestesc un pic despre experiențele proprii legate de aceasta:

În urmă cu aproximativ un an și jumătate, în timp ce ascultam fel și fel de materiale pe YouTube, am auzit despre această metodă și despre efectele pe care le-a avut asupra persoanei în cauză. Mai târziu am aflat că a avea un wishilst nu este nicidecum vreo metodă tabu, ci chiar una de bază pentru majoritatea oamenilor de succes.
Motivul pentru care am ezitat să scriu acest articol mai devreme este acela că am crezut că veți avea aceeași reacție pe care am avut-o și eu când am auzit prima dată despre acest concept și anume: “hai mă! mă lași?” :)) “adică vrei să spui că dacă o să scriu pe o bucată de foaie că vreau un Ferrari, gata, țac pac, apare un Ferrari? prostii…”
Dacă eu am avut o astfel de reacție ascultând un om de succes, care ar fi șansele ca voi să aplicați ceea ce spun acum?
Și cu toate astea, povestindu-vă din propriile experiențe, sper să reușesc să ajung măcar la câteva persoane.

După cum spuneam, auzind de mai multe ori despre efectul unei astfel de foi pe care ne setăm obiective, am zis să îi dau o șansă. La urma urmei, ce se poate întâmpla? în cel mai rău caz, nimic; în cel mai bun caz, tot ce am scris pe foaie și mult mai mult 🙂

Și am început să le notez. 1), 2), 3), … etc.
Ideea este să vă notați doar lucruri pe care chiar vi le doriți, indiferent de cât de semnificative sunt. Pot fi lucruri mici, dar care nu ați apucat să le faceți din diferite motive, până la obiective medii și foarte mari. Dacă aparent nu este un lucru atât de măreț, dar e important pentru voi, atunci e important.
Asta am făcut eu, timp în care mă întrebam: “oare o să se îndeplinească? și dacă da, oare în cât timp? în câte luni?”.
Iar “minunea” a fost să văd cum majoritatea obiectivelor medii și mari s-au îndeplinit în prima și a doua lună. A fost uimitor. Peste câteva luni am zis să reiau procesul și mi-am refăcut o listă de vreo 40 de obiective, de la cele mai banale, la cele mai mari.
Faptul că astăzi lucrez în domeniul fitness-ului full time, este una din ele. Te încurajez să fii empatic pentru un moment și să te gândești că am renunțat la jobul de inspector la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Brașov pentru a face fitness full time 🙂 și vreau să spun că e absolut perfect!
Nu spun să îți dai demisia, dar gândește-te că o astfel de listă mi-a dat avântul necesar să fac ceea ce trebuie ca să pot trece de la un job la o pasiune. Cum ar fi să ai ca ocupație zilnică activități ce țin de pasiunea ta?

Obiective de social media, financiare, profesionale, spirituale, de toate. Și toate aveau la început acel iz de “nu știu dacă o să reușesc, nici mai devreme, nici mai târziu, dar hai să le scriu”. Le-am tăiat de pe listă pe toate cele care erau cele mai importante pentru mine și multe altele. Uite, voi face o verificare chiar acum, pentru a vă da un exemplu. Voi lua primele 40 (chiar dacă am completat în continuare cu altele) și vă voi spune câte dintre ele au fost tăiate.
22. Iar restul de 18 nu sunt neapărat de nerealizat, doar că și-au pierdut din importanță. Reușind să îndeplinesc cele mai importante obiective, am început să realizez cum o parte din celelalte dorințe nu sunt de fapt atât de importante pentru mine. Le-am numărat pe cele pe care le-am “anulat”, pentru că nu mi le mai doresc (10 dintre ele). Deci au rămas 8 obiective care sunt în desfășurare.
De curând am găsit un mod și mai eficient de a aplica această metodă, cu efecte mult mai accentuate, dar promit să vă scriu despre aceasta în curând, dacă voi observa că articolul de față a fost de ajutor.

Așadar, sunt conștient că pentru cei care nu ați mai auzit de acest wishlist, totul va suna îndoielnic, dar fă-ți o favoare și dă-i o șansă reală. Nu aș mai fi scris despre acest lucru dacă nu aș fi crezut cu adevărat în el.

Ia o foaie de hârtie și începe să notezi chiar acum. Pune-o undeva unde să o poți vedea din când în când și, te rog, după ce vei tăia jumătate din obiective, scrie-mi!

Stop overthinking and start doing!

let's+do+this



Call Now Button