Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Metodă de a crește intensitatea antrenamentului tău INSTANT!

Saluuuut!
Mă bucur să văd că reveniți pe blog!

Astăzi vreau să vă scriu despre o metodă simplă, dar cu efect mare!
Este unul din tips & tricks-urile de detaliu care te pot face să simți diferența în antrenamentele tale și care te fac să simți că faci bine ceea ce faci.

Let’s find out what it is!
Indiferent că vorbim despre antrenamentele cu greutăți din sală, sau despre antrenamentele de acasă cu greutatea corpului, indiferent că ești băiat sau fată, această metodă este valabilă și eficientă.

Atunci când executăm seriile unui exercițiu, de multe ori depunem efort fizic mare, dar efort mental mic, crezând că este suficient de bine pentru un antrenament.
Vă provoc să apelați la ambele tipuri de efort pentru acest “truc”.

Pasul 1, pasul 2 , pasul 3 (revizuire, aplicare, depășirea limitei)

1. Indiferent de exercițiu, revizuiți încă o dată elementele de care trebuie să țineți cont în executarea acestuia.
2. După ce îți sunt clare toate elementele, începe să faci repetările, dar de data aceasta cât se poate de conștient.
Fii atent la fiecare mișcare și element al exercițiului și dă-i importanță, executându-l cât mai controlat și calm, aproape mecanic / robotic (nu neapărat foarte lent, dar controlat pe tot parcursul mișcării).
3. În momentul în care simți că nu mai reușești să faci o repetare completă, NU TE OPRI!
În acel punct vei simți cu siguranță cum “ard” mușchii.
În mod normal, dacă execuți mișcarea așa cum ți-am descris, în momentul în care vei vedea că nu mai reușești să faci repetarea completă, vei spune “nu mai pot!”. Ba poți.
Acesta este momentul când trebuie să apelezi la agresivitate, voință și încredere în tine.
Acum este momentul în care vei apela la restul de energie din corp, la un minim de balans și vei mai “scoate” încă 1-5 repetări.

De la ego lifting dăunător la…. ego lifting benefic!
De obicei vorbim despre ego lifting atunci când folosim greutăți prea mari, nemaiținând cont de forma de execuție, de amplitudinea mișcării, de control, doar pentru a folosi greutăți cât mai mari și a ne simți bine de cât de mult putem ridica. 

Dacă tot simțim nevoia de a face cât mai mult, hai să trecem de la ego lifting-ul descris mai sus la un ego lifting folosind voință mai multă și nu greutăți mai mari. Hai să folosim ego-ul într-un mod benefic nouă.

În loc să încercăm din răsputeri să ridicăm greutăți mai mari, hai să încercăm să nu renunțăm atunci când doare, atunci când suntem obosiți, atunci când ajungem la limita la care ne oprim de fiecare dată.

Once again!

În principiu, despre asta este vorba. Dar ca să încerc să fiu mai clar, voi da un exemplu:
Să presupunem că executăm… o serie de flotări (click pentru video).
Chiar dacă este un exercițiu simplu și cunoscut, multe persoane nu îl execută îndeajuns de corect.

1. Revizuim elementele de care trebuie să ținem cont în execuția exercițiului:

  • Palmele așezate puțin mai în exterior față de lățimea umerilor, spatele drept, abdomenul și fesierii înordați;
  • Coborâm controlat cu tot corpul până aproape de a atinge podeaua, facem o mică pauză și revenim;
  • Inspirăm când coborâm, expirăm când ne împingem;
  • Dacă nu reușim să executăm flotările standard, în loc de a ne sprijini în vârful picioarelor, vom așeza genunchii pe podea și vom duce palmele puțin mai în față, executând aceeași mișcare descrisă mai sus (un exemplu de execuție incompletă des întâlnită este aceea de a coborî doar cu pieptul și umerii și nu cu întregul corp).

2. Începem să executăm exercițiul controlat, continuu, dând importanță fiecărui element descris mai sus – nu ne grăbim, gândim mișcarea, păstrăm un ritm constant, aproape mecanic.

3. În momentul în care simt că nu voi mai reuși să fac o repetare, apelez la agresivitate, voință și încredere.

4. Dacă nu reușești să faci acele 1-5 repetări și dacă simți că antrenamentul tău nu s-a îmbunătățit din punct de vedere al intensității după aplicarea acestei metode, trimite-mi un mesaj în căsuța de mai jos și anunță-mă. Dar am încredere că vei reuși!

Antrenează-ți voința!

IAmStrong



Call Now Button