Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

NU CONTEAZĂ în ce stadiu te afli!

NU CONTEAZĂ în ce stadiu te afli!

Hei!

Dă-ți un reset și nu gândi în niciun fel. Hai să pornim de la 0 cu ideea asta.
Momentan ești aici, așa cum ești, fie că ți se pare că ești prea slab, prea gras, cu ceva masă musculară dar nu chiar atât de multă pe cât ți-ai dori, cu prea puține cunoștințe legate de domeniul în care vrei să activezi, etc.

Nu are importanță deloc! ce contează este că INDIFERENT unde te afli, poți începe fix de acolo, cu așteptarea să faci puțin mai mult, constant, într-un termen relativ scurt. Doar așa vei ajunge la un progres mare pe termen mediu și lung.

Înțelege că de aici poți să începi să crești vizibil și, în cea mai mare parte, constant.
Am cunoscut de-a lungul timpului persoane care au venit și au spus foarte hotărât: “eu nu pot să fac flotări”, “sunt foarte neîndemânatică și nu pot să fac nimic”, “nu am forță absolut deloc în mâini și de asta nu reușesc să XYZ” sau una din cele mai frecvente în care sunt șanse mari să te regăsești, mai ales dacă ești fată, “nu pot și nici n-o să pot vreodată să fac tracțiuni”. Am dat doar câteva exemple ca să înțelegi despre ce vorbesc.

Ce vreau să știți toți cei care nu aveți experiență prea mare în domeniul sportului: aveți capacitatea de a evolua extrem de rapid în comparație cu o persoană care face fitness, de exemplu, de mult timp.
Eu, ca să reușesc să trec de la 6 repetări la împins la piept cu greutate maximă, la 7 repetări, am nevoie de 2-3 antrenamente, adică 2-3 săptămâni sau chiar mai mult.
Un începător, în primele săptămâni, poate trece de la un număr maxim de 6 repetări cu o greutate mare, la 9-12 de la o săptămână la alta. După 1-2 luni poate evolua câte 2-3 repetări de la un antrenament la altul.
În raport cu viteza pe care o observ la propria evoluție, potențialul vostru este EXTRAORDINAR. Și nu, nu mă refer la majoritatea, mai puțin la TINE.
Nu, nu, nu! exact TU, indiferent care ești cel care citești acum, nu are nicio importanță, tu, dacă te apuci astăzi de fitness (dau exemplu din fitness pentru că, teoretic, asta e tema blogului, dar e valabil pentru orice alt dmoneiu), poți să simți și să vezi concret evoluție într-un ritm în care nu nici nu ți-l poți imagina posibil pentru tine.

Spun toate astea cu atâta încredere pentru că o văd în fiecare zi la sală, cu ajutorul clienților mei. Îmi place să îmi hrănesc bucuria și chiar mândria, punând pariuri cu ei că vor reuși să atingă anumite performanțe într-o perioadă X. Și de cele mai multe ori îi aud că spun că nu au cum, că e imposibil, sau că aprobă în glumă 🙂 .

Oh, the satisfaction! 🙂
De aici și toată treaba asta cu body, mind & soul. Odată cu performanțele și evoluția care are loc la nivel fizic, apare schimbarea mentală. Iar din punctul meu de vedere, aceasta este cea mai importantă din toate. Când începi să vezi că ești mult mai capabil decât credeai, mult mai puternic, când începi să prinzi încredere și curaj, respect de sine și dorință de a face, înseamnă că am reușit!

Nu-ți mai pune singur pierdici și începe!

power

 Call Now Button