Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Nu ești singura care…

Nu ești singura care…

În cea mai mare parte, articolele mele de pe blog, video-urile de pe YouTube, materialele de pe Instagram și Facebook sunt legate de fitness, așa că ne vom limita strict la această arie, însă ideile sunt general valabile.

Toți ne dorim mai bine și parcă am fi dispuși să facem ce e nevoie pentru a obține rezultate. Și începem, hotărâți, motivați, pregătiți, cu promisiunea nouă că vom reuși.

Dar, în ciuda acestora, ajungem în momentele în care nu facem chiar totul așa cum am plănuit inițial. Ne abatem. Mesajul de astăzi este următorul: toți o facem, absolut toți; unii ceva mai rar, alții ceva mai des, dar toți, chiar și cei care par exemplari, chiar și ei.

Nu încurajez delăsarea, nu încurajez să fim mereu indulgenți cu noi, dar nici perfecți nu putem fi. Trebui să găsim un echilibru.

În articolul ăsta vreau să zic asta:

-nu ești singura care nu reușește să bea câtă apă și-a propus, care s-a luat cu treaba și a uitat de data asta. Nu zic că nu ne putem pregăti mai bine data viitoare și că putem evolua, dar chiar și așa, crede-mă, nu ești singura. Eu azi am băut 500 ml apă și e ora 16:42. M-am luat cu treaba.

-nu ești singura care știe că trebuie să renunțe la dulciuri, dar efectiv are momente când cedează, lasă totul baltă pentru un moment și se bucură de o pauză de la tot prin intermediul ăsta. Toată lumea face asta câteodată. Că e bine să încercăm să ne stăpânim mai bine, asta da. Dar toată lumea o face. Am câteva zile de când efectiv am mâncat mai multe dulciuri decât în ultimele luni 🙂 . Am luat o pauză.

-nu ești singura care “nu poate”. Am o problemă personală cu “nu pot”. Mă enervează, mă agită și stârnește puternic orgoliul în mine atunci când se pune problema de a putea ceva. Poate nu putem ajunge să fim cei mai buni sau perfecți, dar să nu pot măcar bine?
Mă enervează pentru că nu există “nu pot”, ci “nu vreau îndeajuns de mult”. Și facem confuzie între cele două și folosim prima variantă în loc de cea de-a doua fără să realizăm, dezvoltând în noi un respect și o încredere de sine din ce în ce mai mică și e păcat. Sunt momente când sunt alte lucruri mai importante pentru noi decât ce ne-am propus inițial, așa că alegem să le lăsăm pe mai târziu și să nu le facem, astfel zicând “nu am putut”, “nu pot”. Toată lumea face asta. Eu, tu, el, ea, toți. Și persoanele cele mai încăpățânate și hotărâte pe care le știu au avut momente când nu au făcut întru totul ce au zis. Dacă e important pentru tine, reîncepe, nu pune punct. Probabil nu a fost momentul potrivit.

-nu ești singura care are o zi proastă și totul merge total pe dos, de dimineață și până seara. Și cei pe care îi admiri pățesc la fel. Și totuși au reușit, au ajuns acolo unde ai vrea și tu. Deci treci prin același proces, poți și tu, doar că nu fără a trece prin momentele de regresie. Nu dai numai înainte, orice ai face. Fii conștientă că e una din zilele alea și că nu e o rutină. Trece.

-nu ești singura care e mămică și poate mai are și un job/un bussines. Trebuie să te împarți în mai multe locuri și nu e la fel de ușor ca în cazul altora, dar asta nu înseamnă că automat ei reușesc și tu nu din cauza asta. Sunt multe persoane fix în aceeași situație, chiar dacă ai impresia că ești singura pe lumea asta care trece prin “așa ceva”. Te-ar uimi să vezi câți oameni trec prin fix același lucru și numai ei știu cât efort suplimentar au depus ca să mențină progresul pe care și l-au propus. Nu ești singura în situația asta, dar nici ele nu sunt singurele care pot să reaușească; poți și tu. De ce nu?

-nu ești singura care “orice”. Avem impresia că povestea noastră este una unică și că nimeni nu mai trece prin ce trecem noi. Dar nu e adevărat 🙂 alături de noi sunt oameni asemănători, dar care nu arată asta, oameni care au fix aceleași dificultăți mai mult sau mai puțin banale și e absolut normal să fie așa. Datoria noastră față de noi și de ceilalți este să facem cât putem, să fim optimiști, să acționăm – nu doar să medităm, să medităm – nu doar să acționăm, să ne îmbunătățim cât putem și să reușim. Și ironic, nu ești singura care reușește 🙂

E normal, e în regulă 🙂

Pentru mai multe informații legate de fitness sau pentru colaborare, CLICK pe hyperlink-urile de mai jos:

Instagram
Facebook
YouTube
Colaborare

 Call Now Button