Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

PLANUL DE SLĂBIRE PENTRU ACASĂ

Hey Yo!

 

În acest articol voi explica mai detaliat ce conține programul meu de slăbire pentru acasă, deci este un articol de promovare, însă puteți foarte bine să preluați principiile din el pentru a avea o bază în crearea propriului plan.

 

Singurele două elemente care au efect cu adevărat când vine vorba de o slăbire sănătoasă, eficientă și frumoasă sunt alimentația și sportul, așa că nu trebuie să ne îndreptăm atenția asupra suplimentelor sau a altor accesorii, produse care “sunt făcute special pentru a slăbi mai repede” => trebuie să ne realizăm un plan de alimentație și unul de antrenament.

 

Pachetul pe care îl creez le conține pe amândouă, plus suport permanent din partea mea pe toată perioada, atât timp cât ai nevoie ca să ajungi în forma dorită, iar toate sunt achiziționate prin plată unică și nu prin “abonament lunar”. Plătești pachetul o singură dată și gata, you are set. Acum să le luăm pe rând:

Planul de alimentație – reprezinta grosul slăbitului. Este cel mai important și eficient când vine vorba de a vedea cum scad kilogramele. Uită de sport ca metodă principală de a slăbi. Nutriția trebuie să fie principalul tău focus.
Cum procedez atunci când creez un plan de alimentație: prima dată îmi aleg alimentele pe care le voi folosi. Alimentele trebuie să respecte 2 aspecte foarte importante: să fie alimente pe care să le consumi cu drag și alimente care să conțină mai puține calorii, dar să fie pline de nutrienți (să aibă vitamine, minerale, fibre și un raport de proteină-carbohidrați-grăsimi favorabil).

 

Este foarte important să mănânci alimente care îți plac, pentru că ideea nu este să ne facem o dietă menită să fie ținută N săptămâni / luni.
Ideea este să ne facem un nr. de X zile (de cele mai multe ori fac 7 zile), care se vor repeta. Dar, chiar dacă se repetă, încerc să le diversific cât mai mult posibil și chiar să fac câte 2 variante pentru fiecare mic dejun, prânz sau cină, să fie și mai convenabil.

Știu alimentele care îți plac, știu care din ele sunt recomandate, nu rămâne decât să găsesc niște combinații RAPIDE (să dureze între 1 și maaaaxim 15 minute pentru a fi preparate) pentru că trăim într-o perioadă în care nu este suficient timp și chiar mai mult, să le fac de așa natură încât, dacă e nevoie, să le pot schimba între ele (prânz cu cină, mic dejun cu prânz, etc.), să le pot mânca la orice ore (să nu fiu restricționat de ore fixe) și să le pot mânca și seara târziu, dacă doar așa îmi permite programul.

 

Altfel zis, ce fac? simulez stilul normal de viață.
În viața de zi cu zi mănânc mese care îmi plac, mese pe care le repet la un anumit interval. Pentru început, pentru a ne întări disciplina, este recomandat să te ții de plan cu exactitate, dar apoi poți schimba zilele între ele, le poți repeta, poți umbla la legume, fructe și sursa de proteină după chef.

 

Planul de antrenament – de 10 ani mă antrenez la sală. Un lucru pe care l-am făcut mereu a fost să îmi antrenez grupele de mușchi separat. Așa că am simulat același sistem pe care îl aplic în sală pentru antrenamentele de acasă. Criteriile cele mai importante pe care le-am respectat în planul ăsta: avem 5 zile pe săptămână în care ne antrenăm pe grupe musculare.
3 sunt de bază: piept cu brațe, spate cu brațe și picioare cu fesieri.
2 sunt de extra retușare: fesieri cu picioare și abdomen.

Exercițiile durează între 8 și 30 de minte, în funcție de capacitatea fiecăruia și pot fi făcute oricând în zi.
Se începe ușor, cu 1, maxim 2 circuite, iar odată cu săptămânile, se crește atât nr. de repetări, cât și de circuite.

 

Principalul dezavantaj al antrenamentelor de acasă este lipsa de motivație.
Dar începând încet, cu antrenamente de 8-12 minute pe zi și notând antrenamentele, astfel încât să avem un nou record de întrecut la același antrenament de săptămâna următoare, lucrurile se schimbă, E ca și cum ai avea pe cineva lângă tine care să îți spună ce și cât să faci, plus că ai mereu un nou țel, un record personal. E o competiție cu tine, nu doar un set de exerciții. Astfel, indiferent că avem sau nu prea avem chef, știm că trebuie să facem un anumit nr. de repetări, plus că vedem cu ochii noștri progresul și știm că facem ce trebuie și că dăm înainte.

 

Exercițiile, fiind acasă, doar cu greutatea corpului (fără niciun accesoriu), au capacitatea de a te tonifia foarte bine, dar atât. Nu vei pune multă masă musculară. Te vei tonifia.

 

Așa cum am zis, pachetul complet conține și suport permanent din partea mea.
Ce înseamnă asta: oricând ai nelămuriri în legătura cu ceva din plan sau din afara lui, legat de fitness, sunt acolo cu un răspuns (de cele mai multe ori instant).

În fiecare săptămână monitorizez progresul fiecăruia și, dacă e cazul, te readuc pe drumul ok sau facem modificări în plan, astfel încât să nu te oprești sau blochezi.
Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea meselor în caz că trebuie să pleci în vacanță, la evenimente sau altceva de genul ăsta, te pot ghida. Altfel zis, nu ești de capul tău. Ai mereu informația corectă, atunci când ai nevoie de ea, plus sprijin atunci când simți că ai tendința să o iei pe ulei :))

 

Planul complet costă 800 RON, o singură dată, după care… îi dăm!
Țin la eficiență și rapiditate în colaborare, comunicare. Azi îmi scrii, până mâine seară ai sigur totul pregătit.

 

Este eficient un astfel de plan personalizat?

Pentru mai multe informații legate de fitness sau pentru colaborare, CLICK pe icon-urile de mai jos:

Call Now Button