Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Reîncepe!

Reîncepe!

Salut!
Azi vreau să îți scriu despre o frântură din viața mea, dar mai întâi încep prin a te întreba:

Îți amintești de perioada când mâncai mai bine?
Îți amintești de perioada când făceai mai mult sport?
Îți amintești de perioada când te simțeai mai bine în pielea ta?

De ce întreb aceste lucruri?
De câteva luni de zile mi-am găsit o scuză îndeajuns de bună ca să nu mă mai ocup la fel de bine de mine.
Mi-am spus că nu mai am timp să mă ocup de mine la fel deoarece acum sunt personal trainer și îmi ocup majoritatea timpului încercând să mă ocup într-un mod sau altul de cei din jurul meu.
Chiar dacă acest lucru este adevărat, asta nu înseamnă că a nu mă ocupa de mine nu este nimic altceva decât o scuză venită din comoditate.

Am reluat activitatea
De aproximativ o lună a făcut ceva click și efectiv am început să mă ocup iar de mine. Am reînceput să mănânc mult mai bine, să mă antrenez mai bine și viteza cu care am început să observ diferențele m-a luat și pe mine prin surprindere.
Pe lângă aspectul fizic care a început clar să difere, ce mă încântă cel mai mult este aspectul moral.
Psihic mă simt mult mai bine, mai sub control, mai capabil.
Sunt sigur că și voi ați trecut prin astfel de perioade și vă puteți regăsi într-o anumită măsură.
Plus că totul se leagă și pornește, așa cum am zis de multe ori, de la primul pas.
Începând să mănânc mai bine, antrenamentele au devenit mai bune. Având antrenamente mai bune, am început să mă simt psihic mai bine. Simțindu-mă psihic mai bine, am început să fac orice cu altă stare, cu alt chef, cu plăcere mai mare.

Deci aveam un motiv întemeiat să acționez astfel sau era încă o scuză?
Adevărul este că scuzele pe care ni le spunem pot fi atât de bune câteodată încât ne credem pe cuvânt :)) și nici nu le mai deosebim de adevăr.
Nu ai timpul necesar? nu ai condițiile optime pentru a face ceea ce te făcea odată să te simți mai bine? nu zic că nu, dar oare chiar așa este?
Oare nu te afli într-o situație asemănătoare cu a mea?

Am zis să scriu prin ceea ce trec, poate voi reuși să fac și pe altcineva să realizeze că de fapt motivul pentru care nu suntem mai fericiți este acela că avem “câteva” scuze bune care ne opresc din propriul progres.

Dar niciodată nu e prea târziu și, fără a o mai lungi, îți recomand sincer un lucru:

Reîncepe!

one-day-you-will-wake-up-and-there-wont-be-anymore-time-to-do-things-that-youve-always-wanted-do-it-now-paulo-coelho1151x768-720x480.pngCall Now Button