Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Sânii și fesierii în perioada slăbirii

Sânii și fesierii în perioada slăbirii

Stai, cum?
“Vlad, mi-am schimbat alimentația, am început să fac sport și am început să slăbesc, așa cum mi-am dorit.

Însă, am o problemă, îmi slăbesc și sânii și fesierii și nu știu ce să fac!”

Apropo de veșnica întrebare “cum să slăbesc în zona șoldurilor sau a abdomenului” la care am aflat că răspunsul este “nu ai cum; corpul va slăbi peste tot și, automat, și în zona dorită”, același lucru se întâmplă și în cazul sânilor și “fundului”.

Mai exact
Forma fundului este redată de masa musculară a fesierilor, peste care se află un strat mai mic sau mai mare de grăsime. În momentul în care slăbești, în ciuda faptului că vei descoperi mușchii fesierilor, lucru care te va face să arăți mai fit, mai tonifiată, o vei face cu prețul sacrificării câtorva centimetri.
Totuși, ținând cont de cele zise până acum, ai putea să lucrezi la acest aspect, antrenându-te la sală cu greutăți și încercând să compensezi masa de grăsime pierdută cu masă musculară. Deci în cazul ăsta avem o speranță.

Însă, cu părere de rău, în cazul sânilor nu prea avem ce face pe cale naturală. Nu vei putea compensa grăsimea pierdută cu niște pectorali mari și definiți :)))

Chiar dacă cele scrise până acum sunt general valabile, în funcție de factorul genetic, unele persoane sunt mai norocoase decât altele. Unele persoane slăbesc mai mult în zonele pe care le considerăm inestetice și păstrază mai multă grăsime în zonele “ok”, iar alte persoane….well… nu prea 🙂

Ok, și ce e de făcut?
Să acceptăm schimbarea, chiar dacă ar părea a fi inacceptabilă.
Dar mai întâi, dă-ți seama de ce pare inacceptabil.
Pentru că nu te va plăcea partenerul sau cine știe ce altă persoană? sau pentru că nu îți place ție de tine așa?
E foarte important să faci schimbarea în funcție de tine și nu de altcineva. Fii sinceră cu tine.

Crede-mă, să te lauzi cu sânii mari când ești mai plinuță e ca și cum te-ai lăuda că ai abdomen când ești slabă. Nimic special în asta.

A fi fit este mult mai sănătos și mai confortabil decât orice altceva și este un lucru cu care te vei obișnui (o spun din ce mi-au spus clientele până acum). Dar asta e o decizie pe care va trebui să o iei singură pentru tine.

Ce am vrut să concluzionez: da, odată cu slăbitul în zona burții, a coapselor sau a altor zone care e posibil să te deranjeze, vei vedea și modificări în zona bustului și a fesierilor, fie că vrei, fie că nu 🙂

Decizii, decizii…

Pentru mai multe informații legate de fitness sau pentru colaborare, CLICK pe hyperlink-urile de mai jos:

Instagram
Facebook
YouTube
Colaborare

 Call Now Button