Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

DESPRE SLĂBIRE, TONIFIERE ȘI ELIMINAREA CELULITEI

Salutare!

 

Câteva din răspunsurile foarte des căutate în ziua de astăzi sunt cele la întrebările “cum să facem să slăbim?”,” cum să facem să ne tonifiem?” și „cum să facem să scăpăm de celulită?”

În acest material vreau să pun baza celor 3 procese, pe scurt, ca să putem avea o idee generală corectă în ceea ce privește dezvoltarea noastră fizică.

 

Slăbirea

Hai să facem o mică regulă în ceea ce privește slăbirea: regula este să mănânci mai puține calorii decât are nevoie corpul pentru a se menține la kilogramelea actuale. Dacă ne uităm atent la ce tocmai am zis, ne dăm seama că este vorba despre mâncare și nu despre sport. Alimentația este baza și acolo trebuie să punem cea mai mare parte din atenție. Nu neg faptul că prin exerciții putem arde niște calorii, lucru care să influențeze totalul de calorii de la final de zi.

Adică dacă am mâncat mâncare de 2000 kcal, dar am făcut sport, arzând 500 de kcal, vom avea la final de zi doar 1500. Însă cel mai ușor ne este să manipulăm acest total caloric prin alimentație.

 

Tonifierea

Tonifierea sau, cum obșinuiesc să îi mai spun, slăbitul frumos. Ei, abia aici sportul devine eroul. Tonifiere, după părerea mea, vine de la tonus (muscular). Prin tonifiere, reușim să dăm o formă mai accentuată mușchilor. Le creștem rezistența, le mărim puțin volumul și îi facem fermi.  Toate lucrurile astea te fac ca, DUPĂ ce ai slăbit, să ai o formă frumoasăm să nu fii doar slabă. Dar tonifierea nu este valabilă dacă avem prea multă grăsime pentru că mușchii noștri vor fi acoperiți și nu se vor putea vedea, indiferent de forma lor.

Notă: NU putem slăbi doar într-o anumită zonă (de exemplu la șolduri, la picioare, la brațe, etc.) făcând exerciții care lucrează acea parte. Nu funcționează așa. Corpul slăbește de peste tot și, automat, va slăbi și în zona dorită. Altfel nu avem cum.

 

Eliminarea celulitei

Dacă până acum dădeam atenție câte unui singur aspect, aici lucrurile sunt o idee mai complicate.

Dacă vrem să scăpăm de celulită trebuie să facem măcar câte un pic din toate. Trebuie să mâncăm sănătos, trebuie să facem sport și trebuie să ne hidratăm suficient zilnic (lucru care este de foarte multe ori neglijat).

Una peste alta, ne dăm seama că trebuie să ne schimbăm puțin stilul de viață, rutina de zi cu zi, obiceiurile, iar prin schimbarea acțiunilor noastre vor apărea și schimbările la nivel fizic.

Call Now Button