Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Spune-mi și mie niște exerciții pentru șolduri și abdomen

Se pare că săptămâna asta este săptămâna ideilor și articolelor repetate sub o altă formă.
Și chiar dacă realizez că le repet, îmi dau seama cât sunt de necesare.

Chiar ieri am auzit încă o dată (din multe alte dăți) nevoia aceasta a unor persoane de a învăța cum să lucreze anumite zone în ideea de a le face să se vadă mai bine, să fie mai estetice, pentru că momentan sunt prea mari.

Hai să trecem la subiect:
Zonele pe care le dorești mai mici, acele părți unde ai vrea să te mai subțiezi, nu vor scădea în mod direct prin exerciții pentru acele zone. Repet. Dacă ți se pare că ai brațele prea mari (cum tind să pățească femeile/fetele, fiind predispuse la un pic mai multă grăsime în partea din spate a brațului), dacă vei lucra brațele, acestea nu vor scădea. Gândește-te că atunci când lucrezi o anumită zonă a corpului, în mare parte lucrezi una sau mai multe grupe musculare. Acestea, prin antrenament, cresc; mușchii se dezvoltă. Nu scad. Corect?

Cum ajută exercițiile să slăbești? 
Esența din spatele acestei ideea este aceea că, făcând exerciții, vei arde calorii. Arzând calorii, te poți situa mai ușor în deficit caloricdeci vei slăbi.
Și chiar dacă musculatura va crește, o va face într-un ritm mult mai scăzut în comparație cu viteza de slăbire.

Să dăm niște exemple clare:
Dacă faci abdomene, nu ți se va vedea abdomenul mai bine (decât dacă ești foarte slab). Sub o altă formă, dacă faci abdomene, nu vei slăbi la burtă. NU! Mai multe detalii despre abdomen și burtă AICI.

Dacă îți vei lucra brațele, nu vei pierde din grăsimea pe care o ai pe brațe. Chiar dacă ești sau nu conștient de acest lucru, există șanse foarte mari ca motivul pentru care tu ai brațele mari este acela că ai un surplus de grăsime. Mai mult decât atât, nu poți slăbi doar într-o anumită zonă decât prin intervenție chirurgicală. Pe cale naturală nu ai cum. Am scris un articol detaliat și despre acest subiect AICI.

Dacă ți se pare că ai șoldurile cam mari sau oricare din exemplele de mai sus, trebuie, în primul rând, să umbli la alimentație. Alimentația este baza slăbitului și nu numai (și a acumulării de masă musculară). După ce ți-ai setat un plan de alimentație bine pus la punct, continuă prin a-ți găsi o activitate fizică care să ardă calorii, indiferent că vorbim despre antrenamente în sală, dans, înot, alergat pe bandă sau afară, box, tenis, etc.
Deci nu e nevoie neapărat să mergi în sala de forță, așa cum am detaliat în articolul ACESTA, chiar dacă poți avea un plus de beneficii, așa cum am scris în articolul ACESTA.

Dacă vrei să mergi la sigur și să procuri un plan de alimentație și antrenament eficient și personalizat, scrie-mi AICI și îți voi recomanda cel mai bun pachet pentru tine.

Dar poate nu îți permiți un astfel de pachet, așa că am scris toate aceste articole pe care, dacă le vei citi, vei afla foarte multe lucruri care te vor ajuta să ai rezultate singur / singură.

Uite, un articol super util din punctul meu de vedere este acesta: “Ce ALIMENTE să consum ca să SLĂBESC?“. Citește-l, implementează cât poți din el și vei vedea diferența. Cântărește-te dimineața, pe stomacul gol, apoi începe să folosești alimentele din acest articol și cântărește-te iar după 2 săptămâni și vezi rezultatul.

Ai nevoie și de un plus de motivație înainte de a începe?
Se rezolvă! motivație, nutriție, sport, ai articole și informații despre toate AICI. Este de ajuns să îți acorzi câteva minute și să citești ce te interesează de aici și vei vedea cum lucrurile încep să se lege, încep să aibă sens și vei înțelege de ce lumea devine pasionată de acest domeniu. Pentru că este un domeniu fascinant, satisfăcător și nu în ultimul rând, necesar.

De obicei nu cer astfel de lucruri, dar aș aprecia și mi-aș dori ca acest articol să ajungă la cât mai multe persoane. Cred că subiectul inițial, împreună cu celelalte informații bonus, ar trebui să se răspândească și să ajute pe cât mai mulți să nu mai irosească timp, efort, răbdare și speranță aiurea, doar din cauza lipsei de informare.
Hai să contribuim la eliminarea unor idei precum cea că trebuie să lucrezi o anumită zonă pentru a slăbi acolo. Dă un share sau trimite-i articolul unui prieten care crezi că ar putea beneficia de pe urma lui. Nu ne costă nimic să ajutăm 🙂

Hai să facem o treabă faină, împreună!

knowledge-is-power-41

 Call Now Button