Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Sunt prea slab/slabă! – Challenge de 7 zile

“Oricât de mult aș mânca, nu mă îngraș. Mănânc și seara la ora 12, mănânc și dulciuri, dar nu se pune nimic.”

Oki doki, let’s do this!

Vă provoc să faceți un singur lucru. Vă dau doar un instrument de care să vă ajutați, dar vreau să procedați astfel: din momentul în care acceptați provocarea mea, lăsați-mi un mesaj pe facebook (@PT.Vlad.Dorobat), pe instagram (@vlad.dorobat_fitness) sau pe messenger (@Vlad Dorobăț) și anunțați-mă că ați început.

Provocarea constă în a bea câte un shake în fiecare zi, pe lângă mesele normale.
Shake-ul să conțină: 250 ml-350 ml lapte de care doriți (de vacă, de cocos, de migdale, etc.), o lingură cu vârf de unt de arahide Bio, o banană și, opțional, dacă doriți, un iaurt grecesc 2% / 150g brânză de vacă / o cupă de pudră proteică.

Acest shake este bogat în calorii și nutrienți și, fiind lichid, digestia se va face mai rapid, ajungând destul de repede să vă fie foame din nou.

Înainte de a începe acest challenge, dimineața, pe stomacul gol, cântăriți-vă.
După 7 zile, faceți-o din nou, în aceleași condiții.

Câteodată cele mai simple lucruri sunt și cele mai eficiente. Din păcate, pentru că este simplu, lumea are tendința de a le ignora. Întortocheate sunt căile Domnului 🙂

Degeaba citim, ne informăm, medităm, dacă nu acționăm. E egal cu 0 (zero)!

american-dream-cu-unt-de-arahide-un-smoothie-3-in-1-mic-dejun-gustare-sau-desertCall Now Button