Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Sunt prea slab/slabă! Partea a II-a

Sunt prea slab/slabă! Partea a II-a

Mă bucur să citesc că ați folosit rețeta cu smoothie-ul din lapte, banană și unt de arahide și că v-a plăcut, astfel încât am decis să fac o a doua parte a articolului “Sunt prea slab/slabă! – Challenge de 7 zile“.

Pentru astăzi vom pregăti un baton dulce, gustos, nutritiv, perfect pentru cei care nu pot lua în greutate.

Avem nevoie de 250 g fulgi de ovăz, 250 g miere de albine, 250 g unt de arahide Bio. Le punem pe toate într-un bol mai mare și începem să le amestecăm cu mâna, folosind lapte pentru a reuși să le omogenizăm.
După ce s-au amestecat bine, punem compoziția într-o tavă acoperită cu folie alimentară și apoi o băgăm în frigider pentru vreo 2 ore.
Scoatem compoziția și o porționăm în așa fel încât să facem niște batoane de mărimea unui Mars/Snickers dublu pe care să le putem consuma cu ușurință pe loc sau le putem lua cu noi pe post de gustări.
Dacă aveți nevoie și de o cantitate mai mare de proteină, puteți adăuga și două cupe de pudră proteică.

Apoi puteți veni cu propriile preferințe (migdale crude, mix semințe crude, câteva stafide, etc.)

Unul sau două astfel de batoane vă vor ajuta să vă situați mai ușor în surplus caloric și să luați în greutate.

Aștept cu interes părerea voastră despre noul vostru baton 🙂

Poftă mare!

ProteinBars-1Call Now Button