Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Tu reușești să transpiri la sală?

Tu reușești să transpiri la sală?

Acesta va fi un articol foarte scurt, dar cred că necesar.

Realizez că exită prea multă lipsă de informație care duce către foarte mult efort, timp pierdut și atenție distribuită în direcția greșită, iar raportul dintre “capacitatea” de a transpira și rezultatele în ceea ce privesc slăbitul este unul dintre acele aspecte prost înțelese.

Transpirația nu este nimic altceva decât un proces al corpului prin care acesta încearcă să își regleze temperatura. Iar acest lucru este unul foarte bun.
Însă, odată cu transpirația, nu eliminăm doar apă, ci și minerale care, bineînțeles, trebuie înlocuite pentru a ne menține corpul într-o stare de funcționare cât mai bună.

Dar care e legătura dintre transpirat și slăbit?
Nu cred că exagerez când spun că majoritatea persoanelor care vor să slăbească urmăresc să transpire. Motivul este acela că, într-un fel, atunci când transpirăm, slăbim. Habar n-am de unde a pornit informația asta ernoată, dar trebuie revizuită.
Da, dacă urci pe cântar înainte de antrenament și ai 61 de kg și te antrenezi fără a te hidrata corespunzător, sunt șanse mari ca după antrenament să ai 60,ceva. Dar nu pentru că ai slăbit, ci pentru că ai eliminat apă care, ulterior, va fi reabsorbită de corp la primul pahar (nu de bere :)) ).
Și nu, să nu te gândești să eviți să te hidratezi doar de dragul de a avea jumătate de kilogram în minus…

Că odată cu efortul care duce la a transpira putem vorbi de intensitate și de calorii arse ce vor ajuta în a slăbi, asta e altceva. Una e efortul, alta e transpirația. Poți face efort destul de mare fără să transpiri. Volumul de transpirație diferă destul de tare și în funcție de factorul genetic. Aveam clienți care se antrenau împreună la fel de intens; unul era ud, celălalt n-avea aproape nimic. Asta nu înseamnă că cel care nu transpira nu avea rezultate.

Pe același principiu, sauna este privită iar ca un aliat al procesului de slăbire. Facem saună pentru a slăbi mai repede. Iar, nu e cazul. Nu facem decât să transpirăm. Strict din punct de vedere al greutății, nici sauna nu ne ajută să avem rezultate mai rapide.

La urma urmei, care e logica din spate? se topește grăsimea și iese prin piele sub formă de apă? come on…

Alimentația și caloriile arse sunt cheia

Pentru mai multe informații legate de fitness sau pentru colaborare, CLICK pe hyperlink-urile de mai jos:

Instagram
Facebook
YouTube
ColaborareCall Now Button