Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!
 

Despre mine

Salut!

 

Numele meu este Vlad Dorobăț și sunt pasionat de tot ceea ce ține de fitness și oameni. Cred că o transformare sustenabilă este aceea care se petrece pe toate cele 3 niveluri: corp, minte și spirit. Procesul de transformare, indiferent dacă îți propui să slăbești, să acumulezi masă musculară sau să te definești, trebuie să fie realizat înglobând aceste 3 niveluri. Nu este suficient să ne antrenăm pur și simplu, dacă nu suntem cu mintea în prezent, concentrată 100% pe fiecare mișcare, pe fiecare element al planului de antrenament; nu este suficient să ne antrenăm dacă nu ne hrănim corpul corespunzător; nu este suficient să facem aceste lucruri dacă nu avem un mod potrivit de a gândi și dacă nu vedem tot acest proces ca unul transformator, atât la nivel fizic, mental, cât și spiritual.

 

Pentru mine, fitness-ul nu este doar o pasiune și nu fac din el un simplu obiectiv de a-mi transforma corpul. Personal, cred că fitness-ul este un stil de viață care ne educă pe toate planurile, ne responsabilizează și ne ajută să ne îmbunătățim calitatea vieții în ansamblul ei.

 

De aceea, dorința mea cea mai mare este să împărtășesc povestea mea cu tine și să îți fiu alături în procesul tău de transformare!
Call Now Button