Da, te poți transforma fară înfometare, fără să te forțezi să mănânci alimente care nu îți plac și fără restricții de ore. Prin pachetul personalizat de alimentație și exerciții, făcute în intimitatea casei tale, voi fi alături de tine în drumul către cea mai bună formă a ta!

Vreau să mai pun câteva kilograme pe mine! Ce să mai mănânc? (rețetă)

Multă lume dorește să slăbească, dar să nu îi uităm pe cei care vor să mai pună pe ei ✌

Alimentația este cheia manipulării greutății, așa că trebuie să îi oferim atenția cuvenită.

Dacă atunci când vrem să slăbim avem nevoie să fim în deficit caloric, atunci când vrem să luăm în greutate trebuie să fim în surplus caloric.
De preferat este ca acel surplus caloric să se acumuleze prin intermediul unor alimente sănătoase, bogate din punct de vedere nutritiv.

Ca regulă generală, ar trebui să avem calorii suficiente, proteină pentru a avea cu ce să clădim țesutul muscular, carbohidrați pentru energie și posibilitatea de a atinge acel surplus caloric, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale pentru o bună funcționare a organismului.

Așa că, voila: ton cu orez, castraveți murați, ceapă și usturoi verde
Multă vreme am mâncat orez cu un fel de carne (pui, porc, vită, ton), dar fiind destul de înecăcios, la un moment dat efectiv nu am mai vrut să aud de orez.
Dar fiind un aliment bun pentru a pune masă musculară, a trebuit să găsesc o soluție de a-l mânca, așa că am făcut această combinație.

Marele avantaj al acestui fel de mâncare este timpul și ușurința de pregătire. De multe ori, pentru a nu pierde timpul, îmi fac mai mult orez (pentru 2-3 porții) și îl am gata făcut.
Apoi conserva de ton trebuie doar desfăcută, ceapa și usturoiul verde le tai foarte repede, puțin ulei de măsline, sare și gata.
Are un gust bun, e ușor de pregătit, ușor de mâncat, plin de nutrienți care te ajută să pui masă musculară și în același timp o metodă de a varia mesele de zi cu zi.

Bineînțeles că poți adăuga și roșii, măsline, salată,  porumb, morcov, fasole roșie sau orice altceva, dar eu am oferit o variantă cât mai simplă care poate fi completată în funcție de preferințe.

Pe mine m-a ajutat, așa că am decis să împărtășesc ideea și aici.

Poftă mare!

173336_640x428Call Now Button